Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ο Κασσελάκης κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρα για μαύρο χρήμα και το επιβεβαιώνει το υπηρετικό προσωπικό Ε. Αποστολάκης

 


Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και υπηρετικό προσωπικό του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης στα Παραπολιτικά για το μαύρο χρήμα.

Μαύρο χρήμα θεωρούνται και τα λεφτά που είχε δώσει ο ίδιος ο τυχοδιώκτης Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ μόλις ανέλαβε, από μία εταιρία που δεν έχει ξεκαθαριστεί μέχρι σήμερα πόθεν έσχες!!!

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

Χθες ο τυχοδιώκτης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μιλήσει για «rebranding» του κόμματος, αφήνοντας, ωστόσο, αιχμές κατά του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «μαύρο χρήμα». Παράλληλα, έκανε στροφή 180 μοιρών στο ενδεχόμενο μιας ενιαίας κεντροαριστεράς και θεωρεί ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δικό του κόμμα και μόνο.

Εννοείται ότι πρέπει να καλέσει κάποιος εισαγγελέας τον Στέφανο Κασσελάκη να του δώσει τα στοιχεία που έχει για μαύρο χρήμα.

Ο Κασσελάκης παρουσίασε ένα κόμμα με αμιγώς αρχηγοκεντρικό προφίλ ξεχάστε ότι ξέρατε, με μια διαφορετική ιεραρχία και ένα αλλαγμένο πολιτικό προσωπικό που θα είναι υποταγμένο όπως ο Ευάγγελος Αποστολάκης στον τυχοδιώκτη Κασσελάκη, το οποίο θα υλοποιήσει ενόψει του Καταστατικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο Κασσελάκης άφησε υπαινιγμούς για χάος, το οποίο παρέλαβε ως προς τα οικονομικά του κόμματος, ενώ προανήγγειλε ένα νέο κύκλο απολύσεων, λέγοντας πως «δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού». Παράλληλα, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε περί «μαύρου χρήματος». Είπε χαρακτηριστικά: «Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: ”πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης».

Εντωμεταξύ μαύρο χρήμα θεωρείται και τα λεφτά που είχε δώσει ο ίδιος στον ΣΥΡΙΖΑ, πριν κάποιους μήνες τα οποία προέρχονται από μία οφσορ εταιρία που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κανένας που και πόθεν έσχες.

Η τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα: «Προσωπικά μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια ειδικά για ζητήματα ηθικής τάξης που αφορούν την ηγεσία Τσίπρα». Μιλώντας στο Action 24 ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ακόμα: «Παρατηρώ μηνύματα ανησυχητικής εσωστρέφειας, να κοιτάξουμε έξω και μπροστά όχι πίσω και μέσα. Ο κόσμος ψάχνει συνθέσεις και υπερβάσεις των αντιθέσεων του χθες».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου