Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Τέμπη: «Δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στο κοντέινερ» λέει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του

 



Ίχνος συγνώμης απο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και ειδικά από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κόμματα που πορεύεονται με τον λαϊκισμό και τα fake news, εν μέσω ελλιπών στοιχειών, που παρουσιάζονται με αμφιλεγόμενους τρόπους από τα social media, με αρχηγό τον φαιδρό Στέφανο Κασσελάκη να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα με θεωρίες συνωμοσίας και αυθαίρετες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης. 

Σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης βρισκόταν κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το μοιραίο Intercity στην τραγωδία των Τεμπών, και το οποίο είχαν ζητήσει για νέα εξέταση ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής.

Ο εφέτης ανακριτής έδωσε εντολή να μεταφερθεί το κοντέινερ με ασφάλεια στο Κουλούρι, στην έκταση του ΟΣΕ όπου φυλάσσονται τα τεκμήρια του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, κάτι που έγινε - σύμφωνα με την ΕΡΤ - νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.






Το κοντέινερ ήταν έμφορτο όταν σημειώθηκε η τραγωδία, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα συγγενείς των θυμάτων είχαν ζητήσει να οριστούν ειδικοί μεταλλουργοί εμπειρογνώμονες ώστε να κάνουν τις σχετικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοντέινερ είχε εξεταστεί από τους εμπειρογνώμονες αμέσως μετά την τραγωδία. Αυτό επιβεβαιώνει, εξάλλου, σε ανάρτησή του και ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δύο κόρες και την ανιψιά του στο δυστύχημα. 

Για ακόμα μία φορά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ πήγαν να εκμεταλλευτούν το θέμα αισχρά όπως κάνουν πάντα και ιδιαίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης, με ουρά τον λίγο Νίκο Ανδρουλάκη που σήμερα πληρώνει τα λάθη του.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο φαιδρός Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη! Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.

Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε;

Ποιος έδωσε την εντολή;

Επιτέλους δώστε απαντήσεις!

Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη».

Από την πλευρά του, η ουρά του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως «η σημερινή αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε σε οικόπεδο ιδιώτη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, 16 μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, εκθέτει βαρύτατα τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις. Η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης είναι ένοχη και προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που στόχο είχαν τη συγκάλυψη».

Κανένας φυσικά δεν θα ζητήσει συγνώμη για παραπληροφόρηση γιατί απλά είναι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ειδικά επειδή είναι Στέφανος Κασσελάκης, που παίζουν εύκολα με τον ανθρώπινο πόσο για να κάνουν αντιπολίτευση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου