Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Βρήκε θίασο και δηλώνει έτοιμος να πολιτευτεί και πάλι ο Σπηλιωτόπουλος

 


Τελειωμένοι και απαξιωμένοι πολιτικά, έχουν βρει το απάγκιο τους στον ΣΥΡΙΖΑ, που μαζεύει ότι έχει τελειώσει και έχει αποτύχει στην πολιτική σκηνή και τους δίνει ρόλο στον θίασο Στέφανου Κασσελάκη.

Ο απελπισμένος στρατηγικός αναλυτής και σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη Άρης Σπηλιωτόπουλος δηλώνει έτοιμος να πολιτευτεί και πάλι αφού βρέθηκαν τα κορόιδα να τον αναστήσουν πολιτικά.

Εκεί που γελάσαμε περισσότερο είναι όταν είπε ότι βρήκε αυτόν που τον ενέπνευσε να ξανά ασχοληθεί με την πολιτική και αυτός είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, που δεν έχει ίχνος πολιτικού λόγου, και εκεί βλέπουμε για ακόμα μία φορά την σοβαρότητα του Σπηλιωτόπουλου, και την απελπισία του για να επιβιώσει πολιτικά οπουδήποτε με τον οποιοδήποτε.

Σε μια ακόμη συνέντευξή του, μετά την εμφάνισή του στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη ο "επικοινωνιολόγος" του Κασσελάκης νομίζει ότι τον θέλει ο κόσμος και μας απειλεί ότι δεν αποκλείεται να επανέλθει στην πολιτική σκηνή. Και να θέσει και υποψηφιότητα φυσικά για να βγει βουλευτής. 

Και ποιος μπορεί να είναι αυτός τον ρώτησαν; Δεν αποκάλυψε το όνομα μιλώντας στο Παραπολιτικά fm, αλλά ήταν έτοιμος να βάλει μπλουζάκι με την φάτσα του Κασσελάκης όπως έχει το τροχόσπιτο που κάνει περιοδείες. Έμπλεξε το εγκώμιο του ινφλουένσερ αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρεί ηγέτη και ικανό να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς, κάτι που δεν βλέπει κανένας άλλος παρά μόνο τα πολιτικά ζόμπι που προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το "παγωτό που σκοτώνει" και για το ότι υπάρχουν καλοί και κακοί τρομοκράτες, δείχνει ότι έχει απόλυτη ταύτιση με τον φαιδρό ΣΥΡΙΖΑ και τον ινφλουένσερ αρχηγό τους, και η ξεφτίλα συνεχίζεται.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου