Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης : Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη


 

Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα: 

  • Αυτές οι ευρωεκλογές έχουν μία ιδιαιτερότητα: σε αντίθεση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές, με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις, είναι εκλογές που δεν συμπίπτουν ούτε με δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ούτε τοποθετούνται κοντά χρονικά σε εθνικές εκλογές.
  • Καταλαβαίνω γιατί πολλοί από εσάς μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι από απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις και να θεωρείτε ότι αυτές οι ευρωεκλογές δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία. Θέλω να σας πω ότι αυτή η άποψη είναι εσφαλμένη. Είναι εσφαλμένη πρωτίστως διότι οι αποφάσεις οι οποίες θα παρθούν στην Ευρώπη τα επόμενα πέντε χρόνια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα επηρεάσουν τις ζωές όλων μας.
  • Η εντολή την οποία θέλω να δώσετε αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία είναι μια εντολή που δεν θα επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητήσει το βράδυ της 9ης Ιουνίου ότι η κυβέρνηση διαθέτει απόλυτη πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει ακριβώς αυτές τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες εκλέχτηκε τον Ιούνιο του 2023.
  • Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, αυτό είναι το στοίχημα της ευρωκάλπης και αυτό μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ψήφο στη Νέα Δημοκρατία

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου