Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ο Κασσελάκης παραδέχτηκε ότι παντρεύεται και στην Ελλάδα για την εικόνα την προβολή και τις φωτογραφίες

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στον παρουσιαστή του πρωινού του ΑΝΤ1 Γιώργο Λιάγκα και απάντησε για τη σχέση του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Μέσα σε όλα αυτά που είπε παραδέχτηκε ότι όσα κάνει τα κάνει για την εικόνα του και την προβολή του.

Ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για τον λόγο που ξαναπαντρεύεται στην Ελλάδα με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, και έδειξε ξεκάθαρα ότι όλα γίνονται για την προβολή του : «Στην Αμερική δε μπορέσαμε να παντρευτούμε με τις συνθήκες που φανταζόμασταν. Διότι έγινα αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πριν παντρευτούμε, έτσι έγινε χρονικά. Άρα μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Νομικά τότε δεν επιτρεπόταν στην Ελλάδα να παντρευτούμε. Εμείς λοιπόν παντρευτήκαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες νομικά. Ήμασταν οι δυο μας και ένας μάρτυρας. Εντελώς ιδιωτική στιγμή. Και για όσους κατηγορούν ότι προβάλαμε το lifestyle μας, ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο δε διέρρευσε. Θέλαμε υπό κανονικές συνθήκες να κάναμε μία μικρή γιορτή, ένα τραπέζι με τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Δε θα γίνει άλλος πολιτικός γάμος».

Και σαν απόλυτο νούμερο που είναι ο Κασσελάκης  χαρακτήρισε δήθεν «λυπηρό» το γεγονός ότι διέρρευσε το προσκλητήριο του γάμου του, προσβάλλοντας με αυτά που λέει όλους τους σοβαρούς Έλληνες πολίτες!! Λες και δεν ήξερε ο ίδιος που το έστησε, ότι θα διαρρεύσει και έγινε δήθεν κρυφά από αυτόν, νομίζει ο Κασσελάκης ότι είμαστε ηλίθιοι στην Ελλάδα και θα πιστέψουμε τις παπάτζες που λέει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου