Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Καραγκιοζιλίκια Γλαβίνα για το σύστημα υγείας και περιμένει το ΠΑΣΟΚ με τέτοια στελέχη να ανεβάσει ποσοστά

 


Το ΠΑΣΟΚ πάσχει εκτός από ηγεσία και από σοβαρά στελέχη και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνιση τους, σε κάθε τοποθέτηση τους, επηρεάζοντας την ενδυνάμωση του κόμματος που αντί να κερδίζει το κόμμα του ινφλουένσερ Κασσελάκη, χάνει ποσοστά.

Στο ONE Channel και την εκπομπή One Talk με τον Τάκη Χατζή, υπόθηκαν απίστευτα φαιδρά αίσχη απο τον εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Γλαβίνα, στην προσπάθεια του να κάνει αντιπολίτευση στην υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά του φαιδρού Θανάση Γλαβίνα σχετικά με τη δημιουργία του ΕΣΥ από το ΠΑΣΟΚ, καθώς «μέχρι εκείνη την εποχή, οι άνθρωποι στην επαρχία δεν είχαν δει γιατρό στη ζωή τους», και μάλιστα αυτό που έλεγε το πίστευε. 

«Τι λες τώρα», του απάντησε η Σοφία Βούλτεψη, προσθέτοντας πως όλες οι πόλεις είχανε. 

Μόλις άρχισε το κράξιμο ο Γλαβίνας το άλλαξε λέγοντας «Δεν είχανε τα χρήματα να πάνε και ζούσατε σε άλλη Ελλάδα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και δυναμίτισε το κλίμα με την αναφορά του πως «Πρόσβαση στα νοσοκομεία είχε το κράτος της Δεξιάς», σύνθημα που έχει παλιώσει τόσο με τους πολίτες να το έχουν σιχαθεί.

«Όλες μου οι θείες νοσηλεύτηκαν πριν τον Πόλεμο στα νοσοκομεία», του είπε η κ. Βούλτεψη και αναφέρθηκε στα Μνημόνια, με αποτέλεσμα ο διάλογος να οδηγηθεί σε σύγκρουση. «Δεν ντρέπεστε, πόσο ήταν το έλλειμμα;»… και μετά ήρθαν τα Ζάππεια.

«Είστε νέος και δεν διαβάζετε ιστορία» είπε με τη σειρά της η Σοφία Βούλτεψη: «Τους εξοπλισμούς του Τσοχατζόπουλου τους πλήρωσε ο Καραμανλής», ενώ παρακάλεσε τον Τάκη Χατζή «να μην της φέρει ξανά πιτσιρικάδες στο πάνελ» και έχει δίκιο γιατί ξεφτιλίζονται και ξεφτιλίζουν και το κόμμα τους με τα καραγκιοζιλίκια.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου