Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Κασσελάκης σε κάθε του εμφάνιση συντηρεί fake news, εργαλειοποιεί τραγωδίες, στηρίζει φαιδρές αναρτήσεις

 



Ποιος περίμενε κάτι άλλο από τον Στέφανο Κασσελάκη, πότε έχει μιλήσει για σοβαρά; 

Αντίθετα, βιντεάκια, παρελάσεις, τραπέζια, fake news, κατηγορίες, εργαλειοποίηση τραγωδιών, αυτά και μόνο αυτά περιλαμβάνει η αρτζέντα του. 

Δέν έχει καταλάβει ούτε ο Κασσελάκης, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πριν από οκτώ μήνες στις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε γιατί χρησιμοποιούσε την ίδια τακτική και ζητούσε συνέχεια εκλογές χωρίς καμμία πρόταση για την χώρα και τον λαό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι ο Κασσελάκης χαρακτήρισε πολιτική κριτική τα όσα η Έλενα Ακρίτα ανέφερε στην ανάρτησή της, δηλαδή το σύνολο των συκοφαντιών που εκτόξευσε χυδαία χωρίς κανένα φιλότιμο, λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν και έχουν απαντηθεί μετά απο ελέγχους.

Είναι τέτοιο το θράσος του Κασσελάκη που αντί να πάρει αποστάσεις απο τον φαιδρή Ακρίτα που είχε το θράσος να βάλει τον δικηγόρο της να απειλήσει τον πρωθυπουργό της χώρας, λές και θα φοβόταν από ένα δικηγόρο, που συνδέει την αντίδραση ενός συζύγου που θέλει να προστατέψει την σύζυγο του με την τραγωδία στα Τέμπη. Ειλικρινά όποιος σοβαρός τον ακούει να κάνει αυτή την σύγκριση, καταλαβαίνει πόσο φαιδρή προσωπικότητα είναι και ίδιος ο Κασσελάκης, και απορεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τέτοιου είδους αρχηγούς;

Με λίγα λόγια ο Στέφανος Κασσελάκης, πήρε πάνω του ουσιαστικά το θέμα της συκοφαντίας, δείχνοντας στον Ελληνικό λαό το πόσο λίγος και χυδαίος είναι. Με έναν ακραίο λαϊκισμό και με ρητορική διχαστική βλάκα πολιτικού, δήλωσε και πάλι ότι πρέπει να βρουν δικαιοσύνη οι οικογένειες των θυμάτων όπως ζητεί και ο πρωθυπουργός για τη σύζυγό του, και αυτό είναι απίστευτο να το λες, και να συνδέεις τα ίδια πράγματα είναι φαιδρό, ηλίθιο, χυδαίο πώς να το κάνουμε.

Ο Κασσελάκης είναι κακός άνθρωπος εκτός απο βλάκας και το γράφουμε ξεκάθαρα, με όσα λέει δίνει γραμμή για επιθέσεις εναντίον της οικογένειας του πρωθυπυργού, αλλά θα έρθει η ώρα που όταν δεχθεί και ο σύζυγος του και η οικογένεια του επιθέσεις, θέλουμε να δούμε αντίδραση και εκεί θα καταλάβει πόσο φαιδρός ήταν στις δηλώσεις του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την τακτική της ήττας, που οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17 και μετά στο 10%, αυτός δεν το καταλαβαίνει νομίζει ότι τον θέλουν όλοι, τα έμπειρα στελέχη γιατί το επιτρέπουν;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου