Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Είναι λυπηρό να γίνεσαι εργαλείο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ που εργαλειοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη

 


Σε εκδήλωση της ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Κουντουρά η οποία εργαλειοποιεί την τραγωδία προς όφελος της, για το δυστύχημα των Τεμπών μιλά σήμερα το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023, Μαρία Καρυστιανού, που είναι θέμα χρόνου να εκμεταλλευτεί την απώλεια του παιδιού της και το έγκλημα των Τεμπών για να είναι κάποια στιγμή εάν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ υποψήφια.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 50 ημερών που η κυρία Καρυστιανού, μητέρα που έχει χάσει το κορίτσι της μιλά σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς προηγήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου η συμμετοχή της σε αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη.

Στη σημερινή εκδήλωση, που τιτλοφορείται «Σιδηροδρομική Τραγωδία στα Τέμπη: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια», έχει προγραμματιστεί να μιλήσει και ο προκλητικός βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, καθώς επίσης και η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Karima Delli, από το κόμμα των Πρασίνων.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ακόμη ο επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Keir Fitch, ο ποινικολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θόδωρος Μαντάς, ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, η επιζήσασα τραυματίας Ευδοκία Τσαγκλή και οι νομικοί – εκπρόσωποι οικογενειών θυμάτων Ελεονώρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος. 

Συντονίζει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

Ποιοι θα μιλήσουν στην εκδήλωση με πρωτοβουλία της Έλενας Κουντουρά

Με πρωτοβουλία της Έλενας Κουντουρά (και οι λόγοι είναι προφανείς, η εργαλειοποίηση για ψήφους λόγο χαμηλών εκλογικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ), γινεται η εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο με τη συμμετοχή εκπροσώπων ευρωπαϊκών θεσμών στις 3 Απριλίου «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια»

Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023

Karima Delli, πρόεδρος της Επιτροπής TRAN του Ευρωκοινοβουλίου

Keir Fitch, Επικεφαλής Μονάδας Μεταφορών- Κινητικότητας της Κομισιόν

Νομικοί, εκπρόσωποι εργαζομένων στον ελληνικό σιδηρόδρομο, επιζώντες και συγγενείς θυμάτων, ευρωβουλευτές και βουλευτές.

Αυτά!! Και επαναλαμβάνουμε μην μας φανεί περίεργη μια πιθανή υποψηφιότητα της κ. Καρυστιανού με τον ΣΥΡΙΖΑ εάν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου