Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Σε κανένα δεν κάνει εντύπωση που ο Νίκος Φίλης υιοθετεί τις κατηγορίες των Αλβανών εθνικιστών κατά του Φρέντι Μπελέρη

 


Ο Νίκος Φίλης είναι ένας δηλωμένος προκλητικός ακροαριστερός που έχει λειτουργήσει πολλές φορές ανθελληνικά, και δεν κάνει σε κανένα εντύπωση τα όσα προκλητικά αναφέρει κατά καιρούς.

Την αποπομπή του Φρέντι Μπελέρη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο ακροαριστερός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νίκος Φίλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά και στη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. 

Παράλληλα ο ακροαριστερός υποψήφιος της Νέας Αριστεράς έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, με την οποία υιοθετούσε περίπου όλες τις κατηγορίες των Αλβανών εθνικιστών απέναντι στο πρόσωπο του Φρέντι Μπελέρη, ότι ήταν τρομοκράτης δηλαδή και ότι είχε εμπλακεί στο αιματηρό περιστατικό του Απριλίου 1994, στο αλβανικό φυλάκιο της Επισκοπής, όπου έγινε μία επίθεση από την οργάνωση ΜΑΒΗ, με αποτέλεσμα τον θάνατο δυο Αλβανών στρατιωτικών.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελος Συρίγος, ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρονται είναι ψευδής γιατί ο Φρέντι Μπελέρης από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του 1994, βρισκόταν στην Κύπρο για επαγγελματική εκπαίδευση, πράγμα το οποίο προκύπτει από το διαβατήριο, τα εισιτήρια καθώς και τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει. Αυτό βέβαια δεν εξυπηρετεί το αφήγημα ενός ακροαριστερού όπως ο Φίλης και του αρέσει να λειτουργεί ανθελληνικά.

Εάν ήταν σοβαροί όλοι στην αριστερά σε μια εθνική υποψηφιότητα, θα ήταν ενωμένοι θα έλεγαν απλά καλή επιτυχία στον υποψήφιο και μετά αφού δεν τους αρέσει θα αδιαφορούσαν. Το να πετάνε λάσπη για να κάνουν αντιπολίτευση, σε ένα μέλος της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, με ψέματα του αλβανικού εθνικισμού, ειδικά μετά τις διώξεις που έχει υποστεί και από την Αλβανική μαφία, μόνο ένας αριστερός και ειδικά ανθέλληνας ακροαριστερός μπορεί να το κάνει.

app-facebook
Νίκος Φίλης / Nikos Filis
τη Δευτέρα

Για την υποψηφιότητα Μπελέρη:

Πρέπει να είναι πολύ δυσοίωνα τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων για να αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης να δεχτεί την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, ανεξαρτήτως της περιπέτειάς του ως καταργηθείς Δήμαρχος Χιμάρας, που αντανακλά το προβληματικό επίπεδο των δημοκρατικών θεσμών στην Αλβανία και επιδιώξεις σε βάρος του ελληνικού μειονοτικού στοιχείου, βαρύνεται με επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα παρα...

Δείτε περισσότερα
66
8
16


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου