Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται ο Κασσελάκης κάνοντας υποδείξεις στους δημοσιογράφους : Μην υπεραναλύετε το «θαύμα»

 



Έχει τρελάνει κόσμο ο προκλητικός Στέφανος Κασσελάκης, που γελοιοποιείται καθημερινά με όσα κάνει και όσα λέει, νομίζοντας έτσι ότι κερδίζει αλλά τελικά χάνει και ξεφτιλίζεται.

Μετά το κράξιμο από όλη την κοινωνία και τους ιερείς, για τον εξευτελισμό του να μιλήσει για "θαύμα" της κολυμπήθρας, νομίζοντας ότι έτσι θα περάσει στον κόσμο ότι είναι θέλημα θεού να γίνει σπουδαίος, τώρα προσπαθεί να το μαζέψει.

Γελάει ο κόσμος και με την προσπάθεια του να μαζέψει όσα είπε για το «θαύμα» που συνέβη στη βάπτιση του -και τα οποία προκάλεσαν εκνευρισμό στους συντρόφους του και γέλια σε όλους τους υπόλοιπους- έκανε σήμερα ο ινφλουένσερ που ξεφτιλίστηκε και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην υπεραναλύουν αυτή τη δήλωση του και μίλησε να είχαμε να λέγαμε γοα το... πολιτικό θαύμα του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Το υπεραναλύετε. Το μόνο θαύμα που υπάρχει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναστηθεί μετά από τόσα που έχει περάσει τους τελευταίους μήνες και χρόνια και είμαι υπερήφανος για το πού βρισκόμαστε» είπε έχοντας κατασλάβει ότι έχει ξεφτιλιστεί και έχει κάνει και πάλι ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθώντας να μετριάσει την ξεφτίλα εξήγησε ότι η συζήτηση με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο ξεκίνησε όταν είδε μια εικόνα του αγίου Ιακώβου. «Πριν αναφερθώ σε αυτό ο κ. Ελπιδοφόρος μου είπε ότι ο άγιος Ιάκωβος, ο οποίος σημειωτέον είναι ένας από τους πιο πρόσφατους αγίους, ήταν ο μέντοράς του, γι' αυτό έγινε ο διάλογος» είπε και πρόσθεσε: «Στο τέλος της ημέρας είναι κάτι που ζεσταίνει την καρδιά μου να ξέρω ότι ότι υπάρχει ένας δεσμος με έναν πρόσφατο άγιο». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε να ηρεμήσει τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος που τον έχουν καταλάβει για ξεφτιλισμένο, λέγοντας ότι δεν αλλάζει η πολιτική στάση ούτε του ίδιου ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. «Ήταν ξεκάθαρη η θέση μου από την αρχή για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας» τόνισε. Το πόσους έπεισε είναι άλλη συζήτηση, αλλά αυτό που μένει είναι ότι γελάει η εκκλησία και οι πολίτες μαζί του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου