Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Νέο γελοίο σώου Κασσελάκη μοιράζει λεφτά σε μοναστήρια και ρωτάει εάν πρέπει να γίνει μοναχός

 


Μάλλον ο ινφλουένσερ τουρίστας Κασσελάκης δεν ξέρει ούτε και αριθμητική αφού νομίζει ότι η μισή Ελλάδα είναι το 12%-15% που θεωρεί ότι τον θέλει για να τα αλλάξει όλα στην χώρα.

Το σώου Κασσελάκη συνεχίστηκε με δωρεά στην Παναγία την Πορταΐτισσα στην Αστυπάλαια για να αγοραστούν χρώματα για τις αγιογραφίες που καταστράφηκαν μετά από πυρκαγιά.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Καμπύλης, δεν ήταν τίποτα προγραμματισμένο, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις ξεναγήθηκε στην Πορταΐτισσα και του είπαμε την ιστορία για το πώς κάηκε, από μόνος του προθυμοποιήθηκε να προχωρήσει στη δωρεά», και ενημερώνουμε ότι αυτό δεν έγινε τυχαία, ούτε απο αγάπη, έγινε επειδή θα παίξει και ευτυχώς που τον έχουν πάρει χαμπάρι και δεν τσιμπάει ο κόσμος με τέτοιες ενέργειες.

Όπως είπε μάλιστα η κυρία που συντονίζει τις εργασίες για την αποκατάσταση του ναού Φρόσω Σταυλά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις είδε την καμμένη εκκλησία δάκρυσε και αμέσως προσφέρθηκε να βοηθήσει. Το ποσό των χρημάτων που θα δώσει ο κ.Κασσελάκης, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο και την κυριά Σταυλά θα είναι μεγάλο, αλλά δεν μας είπανε το ποσό, και στό σώου συμμετέχει και το δώσε και μένα μπάρμπα.

Ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ένα βίντεο με διάλογο που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τους μοναχούς στο μοναστήρι της Παναγιάς Χοζοβιώτισσας στην Αμοργό με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «περιμένω από εσάς, από το στόμα του Θεού να μου πείτε».

«Οι γέροντες είμαστε λίτοι. Θα κρατηθούμε. Πρέπει να αυξηθούμε» του απάντησε ένας εκ των μοναχών με τον κ. Κασσελάκη χαριτολογώντας να λέει «να έρθω να μονάσω εγώ; Η μισή Ελλάδα θα το ήθελε αυτό για να με ξεφορτωθεί».

«Ναι αλλά η άλλη μισή;» τον ρώτησε εκ νέου ο μοναχός με τον Κασσελάκη να του απαντά «η άλλη μισή θα ήθελε να μην μονάσω για να τα αλλάξω όλα»,  θεωρώντας ότι η μισή Ελλάδα είναι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ 12-15%, και τον μοναχό να προσθέτει «αν είναι για να τα αλλάξετε να μην μονάσετε».

«Παιδία ηρεμήστε δεν πάω πουθενά αν και η μισή Ελλάδα θα ήθελε να πάω» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης στον διάλογο που είχε με τους μοναχούς στην Αμοργό, ντόρος να γίνεται απο πολιτική ούτε λόγος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου