Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκη για να νιώσει απειλή η Ν.Δ. και ο Μητσοτάκης πρέπει η αντιπολίτευση να διαθέτει σοβαρούς ηγέτες και δεν είσαι σε αυτούς

 



Ο εθνικός στόχος του Ανδρουλάκη είναι η ΝΔ και Μητσοτάκης να νιώσουν απειλή, αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν τα δύο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν διαθέτουν ούτε σοβαρό ηγέτη, ούτε σοβαρά στελέχη πρώτης γραμμής; Φυσικά δεν τολμάμε να αναφερθούμε στα υπόλοιπα κόμματα γιατί  χάνουμε κάθε σοβαρότητα ακόμα και με την αναφορά που κάνουμε.

Άλλη μία τραγική, γελοία εμφάνιση του Ανδρουλάκη με φωτοτυπίες να λέει στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ Οικονόμου και Παυλόπουλο, δεν το λέω εγώ και να κραδαίνει μια φωτοτυπία.

Αντί να θέσει εθνικό στόχο μια σοβαρή αντιπολίτευση και να υποσχεθεί ότι έστω και τώρα θα σοβαρευτεί για να δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ινφλουένσερ αντίπαλο του «πλασάρει» ως εθνικό.«η χώρα να έχει σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη ΝΔ να νιώσει απειλή»!!

Ναι ρε Ανδρουλάκη συμφωνούμε, αλλά με ποιους; Με εσένα και τον Κασσελάκη; Ο κόσμος ξέρει και κρίνει, δεν σε θεωρεί ικανό, και τον αντίπαλο σου γελοίο τουρίστα που δεν μπορείς να τον ανταγωνιστής για να κερδίσεις την κεντροαριστερά.

Είπε λοιπόν ο Ανδρουλάκης στον ΣΚΑΪ. «Βάζουμε έναν εθνικό στόχο, η χώρα να έχει σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη ΝΔ να νιώσει απειλή. Ο Μητσοτάκης κλιμακώνει την αλαζονεία της διακυβέρνησης του γιατί δεν έχει αντιπολίτευση», είπε συγκεκριμένα, αδιαφορώντας εάν ο κόσμος τον θεωρεί σοβαρή αντιπολίτευση.

Ο λίγος και ανεπαρκής Νίκος Ανδρουλάκης επιμένει να επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία χωρίς ουσιαστική κριτική στα πεπραγμένα της, αλλά με συνθήματα και φωτοτυπίες, και προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί με την ψήφο του για να επιβιώσει πολιτικά και μόνο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε πολλές φορές τον στόχο του «το ΠΑΣΟΚ να είναι ισχυρή αντιπολίτευση», ισχυριζόμενος ότι είναι «ο μόνος τρόπος για να αλλάξει το κυβερνητικό τροπάριο», και οι πολίτες αναρωτιούνται με ποιον στο τιμόνι; Εσένα; Δεν παίζει αυτό!!!

Μπουρδολογώντας όλα σε ένα dimencion είπε «λαός έδωσε στην κυβέρνηση 41%, αλλά δεν έχει δει τίποτα μέσα σε ένα χρόνο. «Το καλοκαίρι πέρυσι είχαμε τις μεγαλύτερες επιπτώσεις σε φυσικές καταστροφές. Είχαμε τη πυρκαγιά στην Ευρώπη, στη Δαδιά, ενώ η ακρίβεια φτάνει κόκκινο», το δουλειά έχουν οι φωτιές, οι πλημμύρες που είναι θέμα της φύσης και δεν φταίει η κυβέρνηση, με την ακρίβεια που είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα; Και θέλει έτσι ο Ανδρουλάκης με μιά σαλάτα όλα μέσα να τον πάρουν στα σοβαρά.

Επιτέθηκε και στον Κασσελάκη, αλλά όχι για την ουσία, αλλά για  τα σπίτια εκατομμυρίων, τα κότερα και τα θαύματα, και καλά είναι αυτά και τα κρίνει ο κόσμος αλλά πες στον κόσμο γιατί όχι ο Κασσελάκης και ναι ο Ανδρουλάκης γιατί δεν φαίνεται κάτι να διαφέρει σε σοβαρότητα και επάρκεια!!!

Και επειδή ξέρει ότι δεν έχει την σοβαρότητα και την επάρκεια να πείσει τους πολίτες, έκλεισε και πάλι με την ψήφο κατά της Ν.Δ. μπερδεύοντας τα μήλα με τα σύκα «κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στο κόμμα της λιτότητας που ενισχύει το γαλλογερμανικό άξονα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου