Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δεν βάζει μυαλό ο Ανδρουλάκης αντί προβληματιστεί για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ κάνει φαιδρή αντιπολίτευση

 


Ο Ανδρουλάκης δεν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κακό στο ΠΑΣΟΚ η ηγεσία του, είτε παίζοντας τα τελευταία χρόνια την Μάρθα Βούρτση στο θέμα των παρακολουθήσεων, είτε με την άρνηση του να ενημερώσει τους πολίτες στο γιατί τον παρακολουθούσαν, είτε ότι έχει γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά μετά από τέτοιες κωλοτούμπες που έχει κάνει, που δεν γίνονται ούτε στην ρυθμική.

Αντί να αλλάξει ύφος μήπως τις τελευταίες 50 ημέρες τον δει ο κόσμος λίγο σοβαρά, γίνεται για ακόμα μία φορά ειρωνικός, γελοίος με τη Νέα Δημοκρατία και από την Βαρβάκειο, χρησιμοποιώντας την φράση «Εδώ, τα παπαγαλάκια της ΝΔ, μιλάνε για πολιτική σταθερότητα», νομίζει ότι κάνει αντιπολίτευση και θα τραβήξει κόσμο.

Το ότι τον έχει περάσει ένας ινφλουένσερ τουρίστας που έχει βγει κρουαζιέρα στο Αιγαίο, δεν τον έχει προβληματίσει καθόλου, και συνεχίζει να μην θέλει να κάνει την διαφορά από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Για ακόμα μία φορά, κατώτερος των περιστάσεων, κακομοίρης χωρίς ίχνος σοβαρότητας, ο Ανδρουλάκης, έδειξε την εμμονή του προς τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας μία τυχαία εικόνα από τους δρόμους της Αθήνας με παπαγαλάκια μέσα σε κλουβί για να κάνει ο γελοίος αντιπολίτευση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε την Βαρβάκειο αγορά στο κέντρο της ΑΘήνας, παρέα με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και το νούμερο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και περνώντας μπροστά από κλουβιά με παπαγάλους, στάματησε και είπε χαμογελώντας: «Εδώ, τα παπαγαλάκια της ΝΔ, μιλάνε για πολιτική σταθερότητα» προσθέτοντας πως στις επικείμενες ευρωεκλογές «δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα αλλά η κυβερνητική αλαζονεία».

Τον ενημερώνουμε ότι στις ευρωεκλογές, κρίνεται και το πολιτικό του μέλλον στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που όπως φαίνεται τελειώνει με τις χειρότερες εντυπώσεις για τον ίδιο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου