Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Γελάει κόσμος! Κασσελάκης : Όταν βαφτίστηκα σχηματίσθηκε ένας Σταυρός από λάδι...! Φάε λάδι και έλα βράδυ λέει ο λαός

 


Φάε λάδι και έλα βράδυ λέει ο λαός μας, και δεν συγκρατιέται από τα γέλια με την προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη να προκαλέσει ώστε να ασχολούνται μαζί του.

Άλαλος έμεινε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος και ιερείς της Αρχιεπισκοπής στη Νέα Υόρκη ακούγοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να περιγράφει τι είχε συμβεί όταν ήταν βρέφος και βαφτίστηκε. 

“Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος” και ήταν έτοιμη η εκκλησία με τους ιερείς να σηστεί απο τα γέλια.

Σοβαροί άνθρωποι ο Αρχιεπίσκοπος και οι ιερείς, άφησαν την περιγραφή, και την ... προφητεία ασχολίαστα εντελώς για να τα περιλάβουν στην Ελλάδα οι Λιάγκας, Καινούργιου, Σκορδά, και γενικά πρωινές και μεσημεριανές ελαφριές gossip εκπομπές.

Το περιστατικό που γελάει ακόμα ο κόσμος έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Hellas Journal.

Η αποκάλυψη του περιστατικού και η «προφητεία» του Αγίου Τσαλίκη κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Πάντως, το περιστατικό ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται από την πλευρά της Κουμουνδούρου, που πάγωσε για ακόμα μία φορά με τα όσα κάνει και λέει ο Κασσελάκης.

Εμείς πάντως θα του πούμε ότι ο λαός λέει "Φάε λάδι και έλα βράδυ", και αυτό μπορείς να το λάβεις προφητικά για το μέλλον του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου