Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ο Πολάκης χτυπάει καμπανάκι στον Κασσελάκη ότι θα παρεξηγηθεί ο Βελουχιώτης και το ΕΑΜ

 Τα ινφλουένσερ κόλπα του Στέφανου Κασσελάκη, οι παρουσία του σε gossip ελαφριές εκπομπές τύπου Λιάγκα, και ότι παίζει καθημερινά η καθημερινότητα του σε τέτοιες εκπομπές όπως Σκορδά, Καινούργιου κτλπ που έχουν συγκεκριμένο θεματολόγιο, ανησυχεί τον ακροαριστερό τραμπούκο του κόμματος Παύλο Πολάκη, που εκφράζει πολλούς ακροαριστερούς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα επικοινωνιακή πολιτική της Κουμουνδούρου, δεν συγχέεται με τον ιδεολογικό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κάτι που ανησυχεί τον Βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη.

Σε συνέντευξή του ο ακροαριστερός Πολάκης, βάλει προς την ηγεσία, και εξήγησε πως «τον ιδεολογικό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν τον καθορίζει η γνώμη μου, όπως δεν τον καθορίζει ούτε η γνώμη του ίδιου του προέδρου, του σημερινού ή και κάθε προηγούμενου». «Όλοι μας ανεξαιρέτως δεσμευόμαστε από το καταστατικό του κόμματος και τις αποφάσεις των συνεδρίων. Σύμφωνα με το καταστατικό μας άλλωστε, o ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ένα ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, με καταβολές που πηγάζουν από τους δημοκρατικούς αγώνες του τόπου και το ΕΑΜ, και το οποίο αποτελεί στην Ελλάδα τον στρατηγικό αντίπαλο της νεοφιλελεύθερης πολιτικής ιδεολογίας» τόνισε ο κ. Πολάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εκφράζει την κοινωνική και πολιτική συμμαχία των εργαζομένων, της αγροτιάς, της νεολαίας, των μικρομεσαίων, από τη ριζοσπαστική Αριστερά μέχρι το δημοκρατικό Κέντρο», όπως περιέγραψε ο Πολάκης. Και πρόσθεσε: «μπορούμε να συζητάμε, ακόμα και να διαφωνούμε, για τη στάση μας στα επιμέρους πολιτικά ζητήματα, σε ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας, στρατηγικής, ύφους, επικοινωνιακής πολιτικής κ.λπ., αλλά η ιδεολογική μας ταυτότητα δεν είναι από τα θέματα που μπορούν να μπουν στη κουβέντα». «Για να είμαστε καθαροί, άλλος ιδεολογικός προσανατολισμός σημαίνει άλλο κόμμα», ξεκαθάρισε με νόημα ο Παύλος Πολάκης, στον απόηχο των τελευταίων πρωτοβουλιών του κ. Κασσελάκη, εντός και εκτός Αμερικής, και ειδικά μετά τους σταυρούς απο λάδι που σχηματίστηκε όπως λέει όταν τον βάφτισαν, αφήνοντας άλαλους τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής και τους ιερείς που βρίσκονταν κοντά του.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου