Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Κάθε τελειωμένος πολιτικά βρίσκει στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ - Στην επικοινωνιακή ομάδα του ινφλουένσερ Κασσελάκη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

 


Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος, και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι βρίσκεται εκεί που ανήκει και του αξίζει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ινφλουένσερ προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με «φόντο» τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε συζητηθεί και για να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου, αλλά έχασε την τύχη αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ήταν ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ αργότερα το 2019 ντροπιαστικά για τον ίδιο άλλαξε στρατόπεδο και στήριξε ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, γιατί απλά ο κάθε τελειωμένος πολιτικά όπως ο Αντώναρος, ο Κύρτσος στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Ο 57χρονος σήμερα πρώην πολιτικός, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επικοινωνιολόγος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου