Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Εξώδικο της Μαρέβα στην αμετανόητη ανήθικη Ακρίτα που δεν καταλαβαίνει τι την περιμένει ποινικά και αστικά

 



Το θέμα είναι ότι η Έλενα Ακρίτα δεν ξέρει τι την περιμένει και εκτός την ποινική διάσταση θα πρέπει να κάνει κουμάντο και για ανάλογη αποζημίωση.

Με εξώδικη δήλωσή της, η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι απάντησε στις φαιδρές συκοφαντικές κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία, που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία, αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Η Έλενα Ακρίτα ανήθικη και χωρίς ίχνος ντροπής δεν ζητάει συγνώμη, αντιδρώντας στο εξώδικο εναντίον της, και όπως φαίνεται ξεκάθαρα δεν έχει καταλάβει τι την περιμένει και ποινικά και αστικά, κάτι που το θέλουν όσοι τους έχει πετάξει λάσπη όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, «θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου