Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Πόσο επικίνδυνος ήταν ο Ανδρουλάκης για την Ελλάδα; Θα μάθουμε την Δευτέρα από τον ίδιο και μην διανοηθεί να κρύψει τίποτα

 



Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης η Μάρθα Βούρτση τα τελευταία χρόνια, να πανηγυρίζει για την απόφαση του ΣτΕ, για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με την ΕΥΠ, τροπολογία που ψήφισε και το ίδιο του το κόμμα του, αλλά αυτό που περιμένουμε όλοι μας είναι να μάθουμε το πόσο επικίνδυνος ήταν για τον Ελληνικό λαό, και ευχόμαστε να είναι ήταν!!!

Ο Ανδρουλάκης κάνοντας τον ανήξερο για τον λόγο που τον παρακολουθούσαν, αισθάνεται όπως λέει "δικαιωμένος", παραπλανώντας τον κόσμο, αφού γνωρίζει ότι μαζί με τη ΝΔ υπερψήφισε τη συγκεκριμένη τροπολογία και την χρησιμοποιούσε για να κρυφτεί.

Η τροπολογία κατατέθηκε Τετάρτη 31η Μαρτίου 2021, και ψηφίστηκε από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη, που σήμερα πανηγυρίζει για την "αντισυνταγματική" τροπολογία, μάλλον από αμηχανία γιατί θα χρειαστεί να αποκαλυφθούν, και να αποκαλύψει πράγματα την Δευτέρα.

Για να δείτε το πόσο φαιδρός είναι ο Ανδρουλάκης δήλωσε "Σήμερα είναι η πρώτη νίκη του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών που οργάνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Σήμερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο που η κυβέρνησή σας ψήφισε για να καλύψετε το παρακράτος των υποκλοπών" κάνοντας τον ευτυχισμένο, και ξεχνώντας ότι το κόμμα του την είχε ψηφίσει!

Ελπίζουμε, τη Δευτέρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί από τον Ράμμο της ΑΔΑΕ για τους λόγους της νόμιμης επισύνδεσης του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ, να μην κρύψει τίποτα και να πει γιατί χαρακτηριζόταν επικίνδυνος για την Ελλάδα, και μην διανοηθεί να κρύψει τίποτα γιατί θα μαθευτεί πλέον η αλήθεια.

Ενημερωτικά το άρθρο του 2021 που ψήφισε και το ΠΑΣΟΚ, και βγήκε αντισυνταγματικό, έχει ήδη αντικατασταθεί από το 2022 από άλλη διάταξη (άρθρο 4 ν. 5002/2022), η οποία παρεμπιπτόντως κρίθηκε με την ίδια απόφαση του ΣτΕ εντός της συνταγματικής τάξεως ως «ένα σύστημα με εσωτερική συνοχή».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου