Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Η κατάντια ενός πρώην αρχηγού του στρατού να κατεβάζει το βλέμμα του σε έναν νούμερο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

 



Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο, με το καβαλημένο καλάμι Στέφανο Κασσελάκη να ντροπιάζει τον κομπάρσο του στα βίντεο, Μπομπ τον μάστορα, πρώην αρχηγό του στρατού και Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ενώ το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης απαντούσε σε ερώτημα της φορολόγησης των εφημεριών των ιατρών και του λοιπού προσωπικού, ακριβώς από πίσω του στεκόταν ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος συνομιλούσε με κάποιο συνεργάτη τους μεγαλοφώνως. Ο Στέφανος Κασσελάκης φανερά ενοχλημένος κοίταξε προς τα επάνω και στη συνέχεια γύρισε για να ρίξει ένα «βλοσυρό βλέμμα» στον Ευάγγελο Αποστολάκη, ενώ ταυτόχρονα κάποιος εκ των παρισταμένων έκανε το χαρακτηριστικό «ΣΣΣΤ!». 

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης σταμάτησε να μιλά και κατέβασε το βλέμμα του, για τη μεγάλη ασέβεια, να αποσπά την προσοχή του μεγαλύτερου νούμερου της πολιτικής Στέφανο Κασσελάκη.

Δέν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν «γιατί ο Ναύαρχος δεν σεβάστηκε τα γαλόνια του;», και είδαν ξεκάθαρα για ακόμα μία φορά τον αυταρχισμό του μεγαλύτερου νούμερου πολιτικού στην Ελλάδα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου