Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ήταν θέμα χρόνου να γίνει - Αστυνομικός τραυματίστηκε από αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια - Ούτε μία προσαγωγή

 


Αυτή η προκλητική ανοχή της αστυνομίας σε σκληρούς κακοποιούς όπως είναι οι αντιεξουσιαστές, έχει αποτέλεσμα νεκρούς, τραυματίες και αθώους πολίτες να κλαίνε τις περιουσίες τους.

Ο ευτυχώς μόνο τραυματισμός αστυνομικού, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, αφού οι ομάδες τον ακροαριστερών κακοποιών χτυπάνε, καίνε, καταστρέφουν ανεξέλεγκτα και μετά φεύγουν ανενόχλητοι

Επεισόδια μεταξύ ομάδας αντιεξουσιαστών κακοποιών και αστυνομικών, σημειώθηκαν περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, 30-40 αντιεξουσιαστές κακοποιοί έστησε οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου, ενώ έβαλαν φωτιά και σε ένα σταθμευμένο όχημα αθώου πολίτη, το οποίο, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής, κάηκε ολοσχερώς.

Ακολούθως, οι κακοποιοί επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς, που βρίσκονταν στο σημείο, με συνέπεια να τραυματίσουν στο χέρι τον έναν εξ αυτών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει για ακόμα μία φορά κάποια προσαγωγή και αυτός που την πλήρωσε είναι ο αθώος πολίτης που έκαψαν την περιουσία του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου