Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Αντρόπιαστος και χυδαίος ο Κασσελάκης: Μόνο με παράσταση Λιγνάδη θα έρθει ο Μητσοτάκης στα ακριτικά νησιά

 


Ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκη, υποχείριο της γνωστής βρώμικης ομάδας υπόγας Κουμουνδούρου πορεύεται στην ίδια γραμμή που πάτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αλλάζει ούτε κόμμα, είναι φαιδρός χυδαίος προκαλώντας τους πολίτες.

Ότι χυδαιότητα του πούνε να αναπαράγει το κάνει, και νομίζει ότι θα έχει καλή τύχη εάν χυδαιολογήσει κάτι που για τον Κασσελάκη όπως φαίνεται είναι εύκολο γιατί πρόκειται για γελοιότερο και φαιδρότερο από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε μια πραγματική χυδαία δήλωση προχώρησε ο ινφλουένσερ γελοίος Στέφανος Κασσελάκης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το τοξικό τρολ της Κουμουνδούρου Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει να πεί κάτι στον κόσμο για να τον ψηφίσει και όταν δεν τάζει, δεν λέει ψέματα, χυδαιολογεί και δείχνει πόσο φαιδρός είναι.

Αυτό που κάνει συνέχεια φορώντας τα στενά του ρούχα και δείχνοντας ότι η χυδαιότητα είναι έμφυτη φυσιολογική για αυτόν, βάλει κατά του πρωθυπουργού με μια δήλωση γεμάτη χυδαία υπονοούμενα. 

Αυτό το νούμερο της πολιτικής σκηνής Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook επιδεικνύοντας την κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου, το οποίο το έχει ονομάσει πολιτική περιοδεία.

Σε αυτό το πλαίσιο της χυδαιότητας Κασσελάκη στο βίντεο που ανήρτησε έκανε και την εξής χυδαία δήλωση: «Ας δώσει καμιά παράσταση ο Λιγνάδης στην άγονη γραμμή, μπορεί να έρθει και ο πρωθυπουργός με στρατιωτικό ελικόπτερο». Ο Στέφανος Κασσελάκης τελικά αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, και δείχνει ότι είναι ένας τοξικός, χυδαίος, συνωμοσιολόγος που κοροιδεύει τον κόσμο με λαϊκίστικες κορόνες. 

Και μόνο η αναφορά του τυχοδιώκτη Στέφανου Κασσελάκη, στον Λιγνάδη δείχνει την ποιότητα του σαν άνθρωπος και το πόσο γελοίος και επικίνδυνος είναι για την Ελλάδα. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου