Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Το νούμερο Κασσελάκης συνεχίζει να εργαλειοποιεί τα Τέμπη και το δήθεν μπάζωμα παρά την διάψευση πατέρα θυμάτων

 



Ο Στέφανος Κασσελάκης απογοήτευσε και απογοητεύει καθημερινά όσους νόμιζαν ότι βρήκαν τον μεσσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφανίζεται καθημερινά τάζοντας, λέγοντας ψέματα και υιοθετώντας θεωρίες συνομωσίας δείχνοντας έτσι την ακαταλληλότητα του, όχι μόνο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για την πολιτική σκηνή γενικότερα.

Κενός πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων, μην μπορώντας να αντιπαρατεθεί με την σοβαρότητα Μητσοτάκη, όταν δεν εκφράζεται χυδαία εναντίον του, εργαλειοποιεί την τραγωδία των Τεμπών, αδιαφορώντας εάν όλα έχουν προχωρήσει και εάν οι θεωρίες συνομωσίας έχουν διαψευστεί από συγγενείς θυμάτων.

Βλέποντας ότι η κρουαζιέρα δεν του βγήκε, εμμονικός και επικίνδυνος αναπαράγει θεωρίες συνομωσίας μήπως εξαπατήσει πριν τις εκλογές κάποιους αφελής και ανεβάσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ για να επιβιώσει ο ίδιος πολιτικά μέχρι τις εθνικές εκλογές.

 Κυριάκος Βελόπουλος και Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζουν να εξαπατούν τον κόσμο με θεωρίες συνομωσίας εκνευρίζοντας ακόμα και τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Η επαναφορά από τον ινφλουένσερ τυχοδιώκτη Κασσελάκη στο υποτιθέμενο μπάζωμα στα Τέμπη που με συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει αίτημα για προανακριτική για το συγκεκριμένο ζήτημα, δείχνει ότι πρόκειται περί γελοίου ανθρώπου που προσβάλει την μνήμη των θυμάτων για να πάρει ψήφους.

Η θεωρία περί μπαζώματος έχει απαντηθεί επαρκώς και από τις αρχές και από πατέρα θυμάτων των Τεμπών, και ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, και κανονικά οι συγγενείς των θυμάτων θα έπρεπε να του απαγορεύσουν να εργαλειοποιεί τον θάνατο των δικών τους ανθρώπων.

Συγκεκριμένα Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, με αναρτήσεις του αποκάλυψε πως πράγματι στα Τέμπη «δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα μιας και δεν κουβαλήσανε εκεί χώματα ή αλλα υλικά, αυτή είναι η λέξη μπάζωμα». Παράλληλα παραδέχθηκε ότι όχι μόνο δεν υπήρξε κάποιο μπάζωμα, αλλά χρησιμοποίησαν τη λέξη επίτηδες, ώστε να ερευνήσουν άλλα στοιχεία χωρίς τρικλοποδιές, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Η κυβέρνηση όσο και  οι αρμόδιες αρχές που συμμετείχαν στο συμβάν, εξήγησαν με επάρκεια ότι λόγω της αστάθειας του εδάφους έπρεπε να ριχτεί χώμα και μάλιστα μόνο από τη μία μεριά των γραμμών, ώστε να μπορέσουν να επιχειρήσουν βαριά οχήματα όπως γερανοί αλλά και να προσεγγίσουν πλήθος οχημάτων έκτακτης ανάγκης όπως ασθενοφόρα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου