Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Και οι δύο βουλευτές Φλώρος και Γραμμένος έπρεπε να είχαν συλληφθεί όχι μόνο ο ένας

 



Ακροδεξιά κοινοβουλευτική κτηνωδία!!! 

Κτηνώδης συμπεριφορές από βουλευτές ακροδεξιών - ψεκασμένων και προκλητικών κομμάτων της βουλής, δείχνουν ότι η ακροδεξιά έχει συνέχεια.

Για εμάς έπρεπε και οι δύο βουλευτές να έχουν συλληφθεί και να έχουν διαπομπευθεί, στον ελληνικό λαό.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, υποστήριξε ότι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος εξύβρισε όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τη μητέρα του. Μάλιστα ο ίδιος απέδωσε το διάλογο που είχαν ως εξής:


Κ. Φλώρος σε Κ. Χήτα: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές… (εάν είναι ψευδής ή όχι η μήνυση).


Β. Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι…


Κ. Φλώρος: Αντε και…


Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου…


Κ. Φλώρος: Τι είπες;


Β. Γραμμένος: Τη μανούλα σου θα τη γα@@@… Εσένα θα σε πάω με βραχιολάκια μέσα… Να το θυμάσαι αυτό παλιόπ@@…


Κ. Φλώρος: Βγες έξω να μου τα πεις αυτά…


Μετά τη 1 το μεσημέρι θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνος Φλώρος, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Ο κατηγορούμενος, που παραμένει κρατούμενος από το βράδυ της Τετάρτης, μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου του κατηγορούμενου, Βάσως Πανταζή, του περιστατικού είχε προηγηθεί «χυδαία λεκτική επίθεση» του θύματος προς τον εντολέα της. Η συνήγορος αναφέρθηκε σε «δικαιολογημένη αγανάκτηση», όπως «προβλέπεται και οριοθετείται στον ποινικό νόμο». Παράλληλα η κ. Πανταζή εκφράζοντας έκπληξη για την κακουργηματική κατηγορία σε βάρος του κ. Φλώρου , έκανε λόγο για «νομική υπερβολή» επί ενός ατυχούς προσωπικού περιστατικού.

Σε βάρος του βουλευτή ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα στην κακουργηματική μορφή της πρώτης παραγράφου,που ορίζει ότι:

«Όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους ,τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Η ίδια ποινή επιβάλλεται αν η πράξη στρέφεται κατά αρχηγού αναγνωρισμένου κατά τον κανονισμό της Βουλής πολιτικού κόμματος».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου