Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έτσι ξεβρακωθείτε! Ξάδελφος Κασσελάκη υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ : Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών»

 


Για να μην έχουμε απορίες στο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά των ακροδεξιών Σπαρτιατών.

Η συγγενείς του Στέφανου Κασσελάκη, ομολογούν τους πραγματικούς λόγους που δεν κατέθεσε το κόμμα υπόμνημα.

Ο τουρίστας ινφλουένσερ τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN από την Αστυπάλαια, ρωτήθηκε εάν θέλει τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών και απάντησε μονολεκτικά «όχι». 

Ο ξάδερφός όμως Βασίλης όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kontra και στη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη, είπε ακριβώς το αντίθετο διαφωνώντας με τον τυχοδιώκτη τουρίστα ξέδελφο του Στέφανο: «Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις, οι πολιτικές των οποίων έχει οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων, προσπαθούν να τις απαγορέψουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψεις, άρα το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει - ευπρόσδεκτες είναι».

Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι ποιος κοροιδεύει ποιον γιατί ότι και οι δύο κοροιδεύουν τους Έλληνες πολίτες και τα θύματα που θα τους ψηφίσουν αυτό είναι δεδομένο.

Αναλυτικά :

Νατάσα Γιάμαλη: «Κύριε Κασσελάκη, εσείς τι λέτε; Είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των ψηφοφόρων των "Σπαρτιατών", να κατευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ;»


Βασίλης Κασσελάκης: «Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις, οι πολιτικές των οποίων έχει οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων Ακροδεξιών κινημάτων, προσπαθούν να τις απαγορέψουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψεις, άρα το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει - ευπρόσδεκτες είναι. Από εκεί και πέρα, η Νέα Δημοκρατία, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες νομοθέτησης, έκανε τελικά - απαγορεύτηκαν από τον Άρειο Πάγο και έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Τώρα τα παιχνίδια ευθυνών, ποιος έστειλε, ποιος δεν έστειλε (σ.σ. υπόμνημα στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου) πιστεύω ότι είναι μη-παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο, έτσι;»


Νατάσα Γιάμαλη: «Είναι ευπρόσδεκτες λέτε».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου