Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Με λίγα λόγια είπε η Κεχαγιά ότι ο στάρ του Bollywood Κασσελάκης θα απαντήσει όποτε θέλει για τις εταιρίες του

 


Στενά μπλουζάκια, πουκάμισα, παντελόνια, αξύριστος με γένια σκόρπιας διαδήλωσης και ύφος στάρ του Bollywood το μόνο που του ταιριάζει, είναι αδιάφορος στο να δώσει απαντήσεις για τις εταιρίες του, η θέλει να κρύψει πρώτα κάτι και μετά να πεί αυτά που θέλει.

Με λίγα λόγια όταν αισθάνεται και εάν αισθάνεται έτοιμος και θέλει να απολογηθεί για αυτά που τον κατηγορούν θα μιλήσει!!!!!

«Ο νόμος ξεκάθαρα λέει ότι εμπίπτει στο κώλυμα που υπάρχει κάποιος πολιτικός αρχηγός, έστω και εξωκοινοβουλευτικός, να έχει εταιρείες στην αλλοδαπή. Ο νόμος αυτός θα γίνει απολύτως σεβαστός» ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά στην τηλεόραση της ΕΡΤ, αναφορικά με το θέμα των εταιρειών του κ. Κασσελάκη.

Και με λίγα λόγια είπε σε όλο τον Ελληνικό λαό πώς ο στάρ θα απαντήσει όποτε αυτός θέλει : 

«Απαντήσεις θα δοθούν, όχι όμως γιατί το ζητάει ο κύριος Μητσοτάκης. Το ζήτησε χθες στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Αλλά γιατί ο ίδιος ο κ. Κασελάκης θέλει να είναι ξεκάθαρος και απολύτως διαφανής απέναντι στο λαό και απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Επομένως, στο χρόνο τους θα δοθούν οι απαντήσεις. Ας επιτρέψουμε στον κύριο Κασσελάκη, όταν είναι έτοιμος ή όταν αισθάνεται ότι μπορεί να πει πέντε – δέκα πράγματα και να διασαφηνίσει το τοπίο, να έρθουν όλα στο φως – και αυτό θα γίνει. Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου