Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ομολογία Κεχαγιά ότι ο Κασσελάκης έχει και άλλη εταιρία που δάνεισε τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Σίγουρα επιβάλλεται ο έλεγχος των οικονομικών Κασσελάκη και η συμμετοχή του όχι σε μία εταιρία αλλά πολλές εταιρίες.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στο Κέντρο», στον τηλεοπτικό σταθμό ERTNews και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, παραχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, και απάντησε σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ομολογώντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει και άλλες εταιρίες κάτι που είναι παράνομο.

Στο ερώτημα εάν «πρόκειται να σεβαστεί αυτό τον νόμο ο κ. Κασελάκης, ναι ή όχι;», ο οποίος απαγορεύει σε πολιτικό πρόσωπο να έχει εταιρείες στην αλλοδαπή και μερίσματα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης θα σεβαστεί απολύτως τη νομοθεσία. Εφόσον ο νόμος ξεκάθαρα λέει ότι εμπίπτει στο κώλυμα που υπάρχει κάποιος πολιτικός αρχηγός, έστω και εξωκοινοβουλευτικός, να έχει εταιρείες στην αλλοδαπή, ο νόμος αυτός θα γίνει απολύτως σεβαστός».

Μιλώντας σήμερα, Τετάρτη 13 φεβρουαρίου 2024, στην εκπομπή «Πολιτική Αθήνα" στον «ΑΘΗΝΑ 98.4» που είναι πλέον σταθμός ελεγχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στην επιμονή της ΝΔ στο ζήτημα του δανεισμού των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η Βούλα Κεχαγιά επεσήμανε: «Η ΝΔ θέλει να συντηρεί τεχνητά ένα θέμα εκ του μη όντος, διότι αφελώς ρωτάει ποιος δάνεισε, αφού έχει κλείσει η εταιρεία, η οποία ήταν για αστακούς, την ώρα που έχουν δοθεί όλα τα παραστατικά και τα έγγραφα από τις τράπεζες στη δημοσιότητα και λένε για άλλη εταιρεία. Η ΝΔ κάνει αφελώς ερωτήματα που έχουν ήδη απαντηθεί».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου