Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής του Λαυρίου πληροφορίες ότι πρόκειται για αξιωματούχο του δήμου


 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εμπρηστής της φωτιάς στο Λαύριο που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3) ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η φωτιά στο Λαύριο ξέσπασε στην θέση «Φοινικόδασος», που ανήκει στον δήμο Λαυρεωτικής και οφείλεται σε εμπρησμό από αμέλεια.

Έχει εκδοθεί σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του εμπρηστή από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται πλησίον του ΕΠΑΛ Λαυρίου, με πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Στο σημείο επιχείρησαν χθες 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά

«Μετά από επισταμένη έρευνα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λαυρίου, όσον αφορά τις συνθήκες και τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, 12 Μαρτίου και Ω/13:21, σε υπαίθριο χώρο εναπόθεσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Φοινικόδασος», ιδιοκτησίας δήμου Λαυρεωτικής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, κάτοικος Λαυρίου. Για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται πλησίον σχολικού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ Λαυρίου), με πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου