Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ομολογία Αρβανίτη ότι αυτός έγραψε το ανθελληνικό ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου για να κοπούν κονδύλια της ΕΕ στην Ελλάδα

 



Σίγουρα δεν περιμέναμε τον ίδιο τον Αρβανίτη να το ομολογήσει, γιατί το είχαμε καταλάβει όλοι οι Έλληνες πολίτες, όπως είχαμε καταλάβει εδώ και χρόνια, και ποιοι είναι οι "Έλληνες" ευρωβουλευτές που λειτουργούν ανθελληνικά.

Στην ομολογία ότι ο ίδιος συνέβαλε στη ανθελληνική συγγραφή του άρθρου του ψηφίσματος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για το δήθεν κράτος δικαίου στην Ελλάδα που προβλέπει αναστολή ευρωπαϊκών κονδυλίων προς τη χώρα, προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης. 

Μάλιστα, είναι περήφανος για την ανθελληνική του στάση, και ο ίδιος καυχήθηκε για αυτή του την ενέργεια, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη χώρα μας, στη συκοφάντηση της οποίας επιδίδεται ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτα βιολιά τον Αρβανίτη και την ανθέλληνα Ολλανδή ευρωβουλευτή Σόφι ιν’τ Βελντ που θέλουν ξεκάθαρα να κάνουν κακό στην Ελλάδα.

Με την ομολογία και τη στάση του στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο Αρβανίτης δείχνει ότι το ψήφισμα κατά της Ελλάδας όχι μόνο ενορχηστρώθηκε, αλλά γράφτηκε από το ίδιο το κόμμα της λεγόμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Κώστας Αρβανίτης ομολόγησε με θράσος και σε όλους τους Έλληνες, «εγώ προσωπικά έγραψα το τελευταίο άρθρο» του ψηφίσματος που προβλέπει την αναστολή των κονδυλίων στη χώρα. «Φώναζαν στην κυβέρνηση ότι είμαστε ανθέλληνες και πώς είναι δυνατόν να το κάνουμε και το ψηφίσαμε. Τους ενημερώνω ότι το συγγράψαμε κιόλας», είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ότι ναι είναι ανθέλληνας Συριαζαίος.

Ο Κώστας Αρβανίτης διευκρίνισε μάλιστα, χωρίς καμία αναστολή ή ντροπή, και το περιεχόμενο του άρθρου που συνέδραμε. «Στο άρθρο 27 που συνέβαλα ουσιαστικά λέει ότι η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει πλήρως τα εργαλεία, θα πρέπει η Ελλάδα να συμμορφωθεί με αυτό, αλλιώς θα κοπούν τα κονδύλια της ΕΕ».

Απλά ΝΤΡΟΠΗ του και ΝΤΡΟΠΗ σε όλον τον ΣΥΡΙΖΑ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου