Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ο βόθρος της Κουμουνδούρου που με Κασσελάκη βρωμάει περισσότερο επιτέθηκε στον Κυμπουρόπουλο

 


Ανώνυμα τρολ που ζουν στον βόθρο της υπόγας Κουμουνδούρου, έβαλαν στόχο τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο κρυμμένα πίσω από την ανωνυμία τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα ότι κακό ήθελε να κάνει χρησιμοποιούσε πότε τους κουκουλοφόρους να σπάνε και να καίνε, πότε τα ανώνυμα τρολ για σπιλώνουν υπολήψεις και να δημιουργούν καταστάσεις, και φυσικά να κάνουν τυμβωρυχία.

Το καλό είναι ότι ο Ελληνικός λαός τους έχει καταδικάσει και όσο περισσότερο δρουν με αυτό τον τρόπο θα ξεφτιλίζονται περισσότερο στον Ελληνικό λαό.

Όταν έχεις ένα αρχηγό κόμματος που πήγε στρατιώτης με το νεσεσέρ, να βγάζει την κακία του λέγοντας να ονομαστεί η γνωστή "Καλλιόπη" στον στρατό σε "Κούλη" θέλοντας να δείξει το χαμηλό του επίπεδο, τότε τι περιμένεις να κάνουν τα τρολ.

Θύμα τον σκ@τ@ν του βόθρου της Κουμουνδούρου που στόχος είχε γίνει και από τον ενορχηστρωτή των τρολ αρχιτραμπούκο Παύλο Πολάκη, αυτήν τη φορά ήταν ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας δέχεται αήθη συνεχή επίθεση γιατί «έκανε το λάθος» να «τολμήσει» να τοποθετηθεί (όπως δικαιούται τόσο ως πολιτικός αλλά και ως απλός πολίτης της χώρας) για την τραγωδία των Τεμπών στην επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου.

Θυμίζουμε ότι το 2019 ο ακροαριστερός αρχιτραμπούκος Παύλος Πολάκης ένας εκ των συντονιστών των τρολ, επιτέθηκε χυδαία στον (υποψήφιο τότε) ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, καθώς για τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ντροπή» και «κρίμα» που ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος διορίστηκε στο ΕΣΥ ως ΑμεΑ.

Η τοποθέτηση Κυμπουρόπουλου :

«Ευχαριστούμε την κυρία Καρυστιανού και τον κύριο Ασλανίδη για την αναφορά και την παρουσία τους εδώ. Εκ προοιμίου, στέκομαι με απεριόριστο σεβασμό απέναντι στον πόνο σας και όλων των οικογενειών των θυμάτων. Αλλά και αυτών που επέζησαν και κουβαλάνε πολλά σωματικά και ψυχικά τραύματα. Κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει το δικαίωμα αναζήτησης της αλήθειας αλλά και να εκφράσετε την οδύνη και τον πόνο σας όπως τον νιώθετε. Από εδώ και πέρα, τον λόγο έχει, προφανώς, η Δικαιοσύνη. Η Ελλάδα είναι ένα ευνομούμενο κράτος. Εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και το δικαστικό σώμα. Και πιστεύω ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δεδομένης της σημασίας και της τραγικότητας της υπόθεσης. Θέλουμε να χυθεί φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι για ευθύνες και παραλείψεις, όπου κι αν αυτές βρίσκονται. Και πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να διευκολυνθεί η αναζήτηση της αλήθειας και η απόδοση της Δικαιοσύνης. Πρόσφατα, η Δικαιοσύνη όρισε και νέο πραγματογνώμονα. Αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την άλλη, μια τέτοια υπόθεση μας αφορά όλους και δεν πρέπει να έχει κομματικό πρόσημο, καθώς αυτό δεν συμβάλλει προς την κατεύθυνση της απόδοσης ευθυνών. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, αναμένουμε την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης. Να ρίξει φως στην υπόθεση. Αλλά και να αποτελέσει εφαλτήριο για να διασφαλίσουμε ασφαλείς σιδηροδρόμους στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία σας εδώ σήμερα». 

Και επειδή ο Κυμπουρόπουλος τόλμησε να τοποθετηθεί άνοιξε ο βόθρος και βγήκαν όλα τα σκ@τ@ που ξέρουν καλά απο τυμβωρυχία να τον βρίζουν και να του επιτίθενται.

Ξεκίνησε λοιπόν την γνωστή μονταζιέρα του βόθρου του διαδικτυακού συστήματος της υπόγας Κουμουνδούρου. Τους πείραξε ότι όσα είπε έρχεται σε αντίθεση με τα όσα λένε και τους χαλάει την τυμβωρυχία, γιατί θεωρούν ότι τα Τέμπη επιλεκτικά είναι κομματική υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της δικαιοσύνης. Στήθηκε λοιπόν για άλλη μια φορά από τα γνωστά σκ@τ@ του 0,60 μια συντονισμένη εκστρατεία λάσπης εναντίον του διότι ζήτησε να υπάρξει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη που ερευνά την τραγωδία, αλλά και διότι υποστήριξε πως στην Ελλάδα υπάρχει κράτος Δικαίου.

Αυτός είναι ο βόθρος του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή την περίοδο με Στέφανο Κασσελάκη βρωμάει περισσότερο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου