Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Νέα ξεφτίλα του "στρατιώτη" με το νεσεσέρ :' 'Πρέπει να αλλάξει όνομα η 'Καλλιόπη', να λέγεται 'Κούλης' ξέρω 'γω''



Καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει πόσο ξεφτίλα τύπος είναι, και το απέδειξε και πάλι στις δηλώσεις του στον Λιάγκα.

Ο "στρατιώτης" με το νεσεσέρ παγκόσμια αποκλειστικότητα σε στρατόπεδο και το σώου που έστησε ξεφτιλίζοντας το στράτευμα, είπε να προκαλέσει με τις δηλώσεις του περισσότερο δείχνοτας πόσο trash τύπος είναι μόνο για παρακμιακές εκπομπές.

Η τελευταία συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη με τα στενά ρούχα, λίγο πριν εκείνος περάσει την πύλη του στρατοπέδου του Πυροβολικού στη Θήβα, προκειμένου να πραγματοποιήσει τη στρατιωτική του θητεία, προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (19/03) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο προκλητικός τουρίστας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές, στον σύζυγό του, Τάιλερ, αλλά και στην πλέον γνωστή αγγαρεία στον Στρατό, το καθάρισμα της «Καλλιόπης», δείχνοντας το πόσο trash τύπος είναι μόνο για γελάς.

Αρχικά, ερωτηθείς από τον παρουσιαστή για τις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, προσθέτοντας ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος, ενώ δεν παρέλειψε να «πλέξει το εγκώμιο» της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο.

Αναφερόμενος στον σύζυγό του, Τάιλερ, και την απουσία του την ημέρα της κατάταξής του στον Στρατό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι εκείνος είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένειά του. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα και θα είναι παρών στην ορκωμοσία του στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στη Θήβα.

Αίσθηση προκάλεσε το φαιδρό σχόλιό του για την περιβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στην καθομιλουμένη του Στρατού που μόνο ένας τέτοιος χαρακτήρας και άνθρωπος όπως ο Κασσελάκης θα έκανε. Ερωτηθείς αν θα δεχθεί ως «αγγαρεία» να καθαρίσει την «Καλλιόπη», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η ''Καλλιόπη''. Να λέγεται ''Καλλιόπος'' ή ''Κούλης'' ξέρω ‘γω», όνομα που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται μειωτικά για τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι έδειξε πόσο ελεεινός είναι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου