Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Κάνοντας ζωάρα ο φαιδρός τουρίστας Κασσελάκης με σκυλάκι και σύζυγο, κάνει κριτική στον Μητσοτάκη

 


Γλέντια και lifestyle για το φαιδρό νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά προκαλεί κάθε σοβαρό άνθρωπο που τον παρακολουθεί, κάνοντας κριτική με αγκαλιά το σκυλάκι του και τον σύζυγο δίπλα.

Ο τρόπος που πολιτεύεται το απόλυτο νούμερο της πολιτικής σκηνής του τόπου Στέφανος Κασσελάκης, δείχνει ότι ο λαϊκισμός είναι στον αίμα του, και οι επιθέσεις κακίας και οχι σοβαρότητας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δείχνουν το ποιος είναι πραγματικά.

Οι ειρωνίες εναντίον του πρωθυπουργού, λές και έχει βγεί ο Κασσελάκης σε πρωινή εκπομπή, η στο GNTM τον ξεφτιλίζουν περισσότερο στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και επειδή κάνει ζωάρα σε βάρος των κορόιδων του ΣΥΡΙΖΑ που τον ψήφισαν, είπε να κάνει και φαιδρή κριτική, όπως πάντα.

Σε κακίες και όχι πολιτική ουσία προέβη ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ προκειμένου να διαπιστώσει την αποδοτικότητα των πρόσφατων κυβερνητικών μέτρων για την ακρίβεια.

«Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή "πελάτης σουπερμάρκετ" πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα», γράφει σε ανάρτησή του ο τουρίστας του ΣΥΡΙΖΑ, από τις διακοπές του στη Γορτυνία, σηκώνοντας το ποτήρι ο φαιδρός δήθεν ότι παλεύει για την ακρίβεια, με τον σύζυγο δίπλα όλο χαρά.

Η προκλητική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη έρχεται από υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής όπου θα βρίσκεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας για λίγη ξεκούραση πριν τον στρατό, που θα υπηρετήσει μόλις 15 ημέρες εξοργίζοντας όσους έχουν υπηρετήσει την πατρίδα.

Η ανάρτηση του φαιδρού τουρίστα Στέφανου Κασσελάκη:

«Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι «απροειδοποίητες» -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα «μάχη κατά της ακρίβειας» και πάντα τη χάνει.

Στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε.

Αντί για οτιδήποτε άλλο παραθέτω στον Πρωθυπουργό -ενόψει Τσικνοπέμπτης- τις αυξήσεις στο κρέας, από χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA.

Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου