Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Εργαλειοποίηση καταγγέλει ο διοικητής 4ης ΥΠΕ - Υπόλογος ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου

 



Τη φωτογραφία, συνοδευόμενη από καταγγελία για τις ελλείψεις στο Θεαγένειο, δημοσιοποίησε ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Τζιλβές, με συναδέλφους του να κάνουν λόγο για χρόνιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο τμήμα.

Μιλώντας στο MEGA, ο Δημήτρης Τσαλικάκης, διοικητής 4ης ΥΠΕ, σημειώνει:

«Είναι μια εικόνα που μας θλίβει, όλα θα φανούν και όλα θα βγουν στο φως. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος του συστήματος υγείας να βγάζει κάτι τέτοιο, για μένα είναι εργαλειοποίηση».

«Υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια, αυτό μπορώ να το πω. Ακόμα και να μην υπήρχε ένα διαθέσιμο κρεβάτι, υπάρχουν τα φορεία, υπάρχουν τρόποι. (…) Δίπλα ακριβώς είναι η χειρουργική κλινική. Υπήρχαν 16 άδεια κρεβάτια, ακόμα και να μην υπήρχε χώρος ανάνηψης ή να ήταν κατειλημμένος, θα μπορούσε να ζητηθεί ένα κρεβάτι».

Γεωργιάδης: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό στο Θεαγένειο

Επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανάρτηση φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου, Δημήτρη Τζιλβέ, που απεικονίζει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου