Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

ΚΤΗΝΟΣ στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου πέταξε στα σκουπίδια 10 κουτάβια

 


Εικόνες ντροπής βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας ότι η κακοποίηση σε βάρος των ζώων συνεχίζεται από ορισμένα ΚΤΗΝΗ που αδιαφορούν για τα κακούργημα που διαπράττουν.

Στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδας, παρατηρήθηκε βία σε βάρος δέκα κουταβιών από ένα υπάνθρωπο ΚΤΗΝΟΣ, που πέταξε μέσα σε τσουβάλι 10 κουτάβια.

Τα κουτάβια ήταν μόλις λίγων ημερών, καθώς δεν είχαν ανοίξει καν τα μάτια τους και βρέθηκαν ευτυχώς ζωντανά.

Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook ο Σύλλογος «Φίλοι των ζώων Μινώα Πεδιάδας» γράφει:

«Νέα εγκατάλειψη στο Αρκαλοχώρι!! Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι!! Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών !

Δέκα κουτάβια αναζητούν φιλοξενία άμεσα!! Δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής!!Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν! Όποιος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ !! Παρακαλώ κοινοποιήσετε για να τα σώσουμε!».

app-facebook
Facebook Watch
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100064377084395%2Fvideos%2F3825366044351262%2F%3Fref%3Dembed_video&show_text=0&width=560" width="560" height="322" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Copy
Learn more about embedding Facebook videos on our developer site.
Embed code
Share

Νέα εγκατάλειψη στο Θραψανο!!! Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι!! Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών ! Δέκα κουτάβια αναζητούν φιλοξενία άμεσα!! Δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής!!Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν!!Οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ !! Παρακαλώ κοινοποιήσετε για να τα σώσουμε!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου