Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ο Κασσελάκης έχει σύμβουλό τον Κοτζιά και εμπιστεύεται τον καταδικασμένο Ν. Παππά και τον ακροαριστερό Π. Πολάκη


 

Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο λαός.

Αναφερόμαστε σε τρία πρόσωπα που ευθύνονται μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, στην βύθιση του ΣΥΡΙΖΑ και σε ένα πρόσωπο τον Νίκο Κοτζιά που πρωταγωνίστησε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Άφωνοι ακούσαμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΑΝΤ1,  να εκθειάζει το ξεπούλημα της Μακεδονίας, και τη συμφωνία των Πρεσπών, ίσως επειδή δεν ξέρει ιστορία γιατί δεν ζούσε στην Ελλάδα. Αποκάλυψε δε ότι ένας απο τους πρωτεργάτες του ξεπουλήματος, ο Νίκος Κοτζιάς, και υπουργός Εξωτερικών του Αλέξη Τσίπρα, που αποπέμφθηκε απο την τότε κυβέρνηση είναι σύμβουλος του.

Για να προκαλέσει περισσότερο τους Έλληνες ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση τον Νίκο Κοτζιά,  τόσο για τη συμφωνία των Πρεσπών όσο και για τους χειρισμούς στο Κυπριακό, και δεν ντράπηκε καθόλου που το είπε.

Έτσι λοιπόν έχουμε στενούς συνεργάτες ενός αρχηγού κόμματος, ένα επικίνδυνο πρώην υπουργό εξωτερικών που ξεπουλάει εύκολα την ιστορία της Ελλάδας τον Νίκο Κοτζιά, ένα καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο 13-0 τον Νίκο Παππά, και ένα ακροαριστερό τραμπούκο τον Παύλο Πολάκη, που χαίρουν όπως είπε ο Κασσελάκης της εμπιστοσύνης του.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου