Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Τάζει μέχρι και κατάργηση θητείας ο Κασσελάκης των 15 ημερών φαντάρος που ούτε την βασική δεν θα κάνει

 


Έχοντας κάνει διήμερο σώου για 15 ημέρες θητείας στον στρατό, με χαρτιά υγείας, κάλτσες την στημένη μανούλα που του λέει να φοράει ζακέτα, πήρε το νεσεσέρ του και δύο βαλίτσες και πήγε να κοροιδέψει ότι υπηρέτησε την πατρίδα, ξεφτιλίζοντας και τις ένοπλες δυνάμεις που θα τον ανεχτούν.

Αφού τις προηγούμενες ημέρες έταξε ότι δεν τάζετε θυμίζοντας και ξεπερνώντας τον Αλέξη Τσίπρα σε φαιδρότητα, τώρα τάσσεται κατά της υποχρεωτικής στράτευσης και κάνει προτάσεις που κανείς δεν καταλαβαίνει περί κοινωνικής θητείας και άλλων τινών και από την άλλη δηλώνει ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο το γεγονός πως θα… υπηρετήσει την πατρίδα, έστω και για ένα 15νθήμερο.

Το θράσος του τουρίστα Κασσελάκη είναι ότι θέλει να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά αυτό το δεκαπενθήμερο εξοργίζοντας τα παιδιά που υπηρετούν την θητεία τους χωρίς σώου.

Τι δήλωσε η νέα παπάτζα του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης αγνοώντας ότι συνορεύουμε με την Τουρκία και άλλες επικίνδυνες χώρες  :

«Έχω πει ότι η υποχρεωτική θητεία πρέπει να αλλάξει. Ένα περίπου 15% - 20% των μονάδων πρώτης γραμμής είναι φαντάροι και όχι στρατιωτικοί. Αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει επαγγελματικός στρατός και όλο το υπόλοιπο κομμάτι και με αμυντική κατάρτιση. Αλλά και γενικά όλο το κοινωνικό κομμάτι που χρειαζόμαστε είναι μια κοινωνική θητεία πολύ μικρότερη στην οποία μπορούν αγόρια και κορίτσια να προσφέρουν στη χώρα τους. Εάν είναι κάποιος μηχανικός, να πάει να χτίσει μια γέφυρα σε ένα χωριό που μαραζώνει. Εάν είναι κάποιος γιατρός, να πάει να παράσχει για ένα διάστημα υπηρεσίες πάλι κάπου στην περιφέρεια.


Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Χρειάζεται βέβαια και η υποχρεωτική εκπαίδευση.


ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Άλλο η αμυντική κατάρτιση που χρειάζεται και άλλο 9 μήνες σκοπιά. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο».


Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, και δικαίως εξοργίστηκε για ακόμα μία φορά μαζί του!!!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου