Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Κινδυνεύει ο Μητσοτάκης απο το νεσεσέρ του Στέφανου Κασσελάκη;

 


Ασταμάτητος ξεφτιλίζεται σε κάθε ευκαιρία και νομίζει ότι η χώρα είναι παιχνίδι παίζοντας μαζί της στα social media.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βλέπει «ραγδαίες εξελίξεις» και ενώ είναι φαντάρος ανεβάζει προκλητικά βίντεο, αμφισβητώντας την λαική βούληση και την δημοκρατία στην χώρα μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ένας σοβαρός στο κόμμα του να τον συμβουλέψει να ανασκευάσει, και να μαζέψει αυτό που είπε, και για τον απλό λόγο ότι η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με ουρά τον Νίκο Ανδρουλάκη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού και ηθικής, να τον υποχρεώσουν λέγοντας του τι είναι αυτά που ξεστόμισε.

Έχει ξεφτιλίσει το στράτευμα ονομάζοντας «θητεία», αυτό που κάνει και δεν ντρέπεται όταν ξεστομίζει τέτοιες γελοιότητες μέσα σε στρατόπεδο.

Έτσι λοιπόν ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε ήρεμα όπως είναι να παραιτηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης επειδή το λέει αυτό και όχι ο λαός, και μάλιστα έκανε έκκληση να έρθουν διεθνής παρατηρητές, ξεφτιλίζοντας την χώρα νομίζοντας ότι είναι καμιά τριτοκοσμική όπως το μυαλό του και αυτά που λέει.

Αυτό το νούμερο λοιπόν της πολιτικής ζωής της χώρας, δεν μας είπε όταν τόνισε ότι μιλάει ήρεμα εάν τσαντιστεί να πετάξει το ασημένιο νεσεσέρ του στον πρωθυπουργό από τα νεύρα;;;;;;

Η Ελλάδα τέτοια καραγκιοζιλίκια τα πλήρωσε το 2015!! Όπως πλήρωσε τις μεγαλοστομίες, τις κατηγορίες και την ανικανότητα, ανεπάρκεια και αμάθεια του Αλέξη Τσίπρα!! Η διαφορά τώρα είναι ότι ο λαός έπαθε και έμαθε και τέτοιους καραγκιόζηδες όπως τον Στέφανο Κασσελάκη του βάζει στην θέση  που πρέπει να είναι!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου