Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ο Κασσελάκης αφού κουράστηκε 8 ημέρες, πήρε και έξοδο να ξεκουραστεί προκαλώντας τους Έλληνες στρατιωτικούς

 


Κασσελάκης η μεγαλύτερη παπάτζα πολιτικός, και πολύ επικίνδυνος όπως αποδείχθηκε αφού αμφισβήτησε εχθές την λαϊκή βούληση και το πολίτευμα της χώρας, συνεχίζει το σώου με έξοδο απο το στρατόπεδο που βρίσκεται μόλις οκτώ ημέρες.

Εξοδούχος από τον στρατό με τα στενά του ρούχα, προκαλώντας τους Έλληνες στρατιωτικούς με την έξοδο του, ήταν εχθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, πηγαίνοντας επίσκεψη στο Δίστομο συνοδευόμενος από φαντάρους που συμμετέχουν μαζί του στο άγημα παρελάσεως.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα και αφού ξεκουράστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στο στρατόπεδο τερματίζοντας την πρώτη του έξοδο.

Και επειδή τον συμβούλεψαν να παίξει το χαρτί με τις Γερμανικές αποζημιώσεις έκανε και την ανάλογη δήλωση, βάζοντας τον να πει ότι θα ζητήσει ένθερμα τις αποζημιώσεις  «Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες. Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας υπενθυμίζει το δίκαιο αίτημά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έθεσα στον Γερμανό Πρέσβη όταν τον συνάντησα και το οποίο θα διεκδικήσω ένθερμα», όπως ανέφερε.

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι πήγε μαζί με φαντάρους από το άγημα παρελάσεως που συμμετέχει και θα παρελάσει αύριο Δευτέρα στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση του 1821.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου