Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Προκλητικός ο Κασσελάκης κοιμήθηκε με την ουρά στα σκέλια σηκώθηκε και δεν παίρνει πίσω το ερωτηματολόγιο

 




Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις καμία εμπιστοσύνη στον τουρίστα Κασσελάκη, και αυτό θα του κοστίσει σύντομα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης κοιμήθηκε το βράδυ και αφού την γλίτωσε, σηκώθηκε το πρωί με νέα αλλαγή στάσης προκαλώντας και πάλι τα στελέχη του κόμματος, νομίζοντας ότι το κόμμα είναι δικό του και θα κάνει ότι θέλει.

Παρά τα όσα είχαν γίνει γνωστά, πηγές της Κουμουνδούρου που πρόσκεινται στον τουρίστα Κασσελάκη και τον σύζυγο του Τάιλερ υποστηρίζουν ότι η επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη που έστειλε στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας τη Δευτέρα με την οποία τα καλούσε να σταματήσουν να «κυνηγούν χίμαιρες», δεν έχει ανακληθεί. Κανονικά αναρτημένο υπάρχει στην πλατφόρμα του iSYriza και το ερωτηματολόγιο, που προκάλεσε και την έντονη εσωκομματική κόντρα, καθώς θέτει ερωτήματα για το ενδεχόμενο ριζικών αλλαγών στην ταυτότητα, το όνομα, το λογότυπο του κόμματος. 

«Μόνο ένα μέλος της ΠΓ ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην ΠΓ» και ότι «το ερωτηματολόγιο παραμένει αναρτημένο στον ISYRIZA», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το διακύβευμα της χθεσινής ΠΓ ήταν «επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης προς τον Πρόεδρο των μελών της ΠΓ ή αλλιώς προσφυγή στα μέλη» και αυτό είναι ξεκάθαρη απειλεί Κασσελάκη ότι το κόμμα είναι δικό μου τελεία και παύλα.

«Η ΠΓ επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου και προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στη βάση των θέσεων όπως αυτές αναπτύχθηκαν κατά τον προσυνεδριακό διάλογο», πρόσθεσαν, χωρίς να λένε την αλήθεια ότι ο Κασσελάκης είναι πλέον σε επιτήρηση μέχρι της ευρωεκλογές και βλέπουμε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου