Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Συνεχίζει την δράση της η Greek Mafia έκαψε δύο βυτιοφόρα

 



Το λαθρεμπόριο καυσίμων, ανθεί στην χώρα μας, και οι κακοποιοί αντιπαλεύονται για το ποιος θα κυριαρχήσει.

Οι αστυνομικοί βλέπουν την Greek Mafia πίσω από την εμπρηστική επίθεση βυτιοφόρων σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου υπήρχαν τα βυτιοφόρα, φέρει ως ιδιοκτήτη άτομο που τον Οκτώβριο του 2023 ήταν συγκατηγορούμενο σε δικογραφία που είχαν σχηματίσει τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για λαθρεμπόριο καυσίμων. 

Κατηγορούμενοι στην ίδια δικογραφία ήταν δύο συγγενικά πρόσωπα του Γιάννη Σκαφτούρου, του επονομαζόμενου «Θείου Τζο», που είχε δολοφονηθεί τον Απρίλιο του 2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Οι κακοποιοί προσέγγισαν το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας- Θηβών περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και, αφού πυρπόλησαν τα οχήματα, απομακρύνθηκαν με άγνωστο όχημα από την περιοχή. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ίχνη εμπρησμού, ενώ την προανάκριση ανέλαβαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια εντοπισμού του οχήματος προσέγγισης και διαφυγής των δραστών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου