Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Καραγκιοζιλίκια με προκλητική σάτιρα από τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο

 


Χάνουν πάσα ιδέα όσοι παρακολουθούν τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο και την προσπάθεια του να προκαλέσει για να είναι συνέχεια στην επικαιρότητα, αφού φαίνεται δεν μπορεί αλλιώς.

Αφού πήγε στην Αμερική νομίζοντας ότι θα γίνει διεθνούς φήμης ηθοποιός, γύρισε ψάχνοντας δουλειά και πάλι στην Ελλάδα, τα βάζει προκλητικά με τους δημοσιογράφους όταν τον ρωτάνε κάτι και λέει τα δικά του, τώρα νομίζει ότι με καραγκιοζιλίκια τραγούδια θα περάσει πολιτικά μηνύματα κάνοντας και αυτός τον αριστερό για να γελάει ο κόσμος.

Στην παράστασή του, ξεπέρασε τα όρια της σάτιρας, προκαλώντας με ένα συγκεκριμένο στίχο προκαλώντας σάλο, και αρνητικά σχόλια για την φαιδρή συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα στην παράσταση stand up comedy που πραγματοποιεί ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος στον «Σταυρό του Νότου, τραγούδησε πάνω στη σκηνή ένα τραγούδι που μεταξύ άλλων έλεγε: «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Αδωνι και Πορτοσάλτε». Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε με ανάρτησή στην πλατφόρμα «Χ», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! ο Πάνος Βλάχος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό. Δηλ. να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε έναν σάκο..., Δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ;». Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε πολύ εύστοχα: «Κι αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος; Ζητώ συγγνώμη στις οικογένειες;. Κρίμα κρίμα κύριε Βλαχε!»

Πολλοι χρήστες στα social media υποστήριξαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέροντας ότι είναι απαραδεκτοι τέτοιοι στίχοι και ότι κάποιοι ξεπερνούν τα όρια, νομίζοντας ότι παράγουν τέχνη.

Για το βίντεο ενδιαφέρθηκε και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος σχολίασε «Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; θα ήθελα πληροφορίες», δείχνοντας πως ενδεχομένως και να εξετάζει να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού και καλά θα κάνει, όπως πρέπει να κάνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου