Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Τον «αντίπαλο του Μητσοτάκη» έψαχναν τον αντίπαλο τους είδαν μπροστά τους και γελάει ο κόσμος

 


Οι διοργανωτές είχαν στόχο η χθεσινή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος;» να αποτελέσει την εκκίνηση διεργασιών για νέο φορέα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης τους τα χάλασε, αφού έκανε εμφάνιση γκεστ νομίζοντας ότι θα ανατριχιάσουν όλοι μόλις δουν το "είδωλο".

Ο Κασσελάκης που έκανε την έκπληξη εμφανιζόμενος στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά, πριν αποχωρήσει ανέβηκε στη σκηνή και χαιρέτισε έναν έναν τους ομιλητές, θέλοντας να περάσει το μήνυμα σας παρακολουθώ εδώ είμαι και ας μη με θέλει κανένας. «Έχω τον εκπρόσωπό μου, τον Διονύση», είπε χαιρετώντας το πάνελ της εκδήλωσης, αναφερόμενος στον Δ. Τεμπονέρα, αρνούμενος να τοποθετηθεί σε οτιδήποτε και θέλοντας να δείξει ότι εγώ είμαι ο νούμερο ένα, και ο Τεμπονέρας απλά εκπρόσωπος.

Το γιατί διάλεξε ο Κασσελάκης να παραβρεθεί σε μια εκδήλωση για την  οποία νεοπροεδρικοί και άλλοι είχαν εκφραστεί με τα πιο επικριτικά λόγια, με υπόνοιες ακόμη και για υπονόμευση της ηγεσίας, αυτό μόνο αυτός το ξέρει.

Επειδή όμως ξέρουμε ότι ο Κασσελάκης είναι τύπος των πρωινάδικων και δεν διαθέτει καμία πολιτική σοβαρότητα, παραβρέθηκε απλά επιχειρώντας να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αδιαφορώντας ότι νομιμοποιεί μια συζήτηση η οποία αντικειμενικά τον υπερβαίνει.

Με την εμφάνιση του αυτή ο Κασσελάκης αναγνώρισε τον Τεμπονέρα ως το αντίπαλον δέος του, και η ενόχληση του φάνηκε όταν ο συντονιστής του τραπεζιού πρότεινε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει, εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι «το κόμμα έχει εκπρόσωπο», εννοώντας σαφώς τον κ. Τεμπονέρα.

Η κίνηση Κασσελάκη, αναγνώρισε ως συνομιλήτρια του ΣΥΡΙΖΑ και του προοδευτικού χώρου και την Έφη Αχτσιόγλου, και παράλληλα έδωσε το «παρών» και απέναντι στον εκπρόσωπο ενός κόμματος του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του οποίου, κατά δήλωση του ίδιου του κ. Κασσελάκη, είναι εκβιαζόμενος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με ένα κόμμα το οποίο στο σύνολό του δεν το βλέπει ως αξιόπιστο συνομιλητή για τη συνεργασία στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Η είδηση που βγήκε εχθές ήταν ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η Ανανεωτική Αριστερά του Θεόδωρου Μαργαρίτη αλλά και στελέχη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ  κάτι άκρως υποστηρικτικό για τον κ. Χριστοδουλάκη, και ίσως άρχισε να τρίζει η καρέκλα του Ανδρουλάκη.

Το αν του βγήκε του Κασσελάκη ή γκεστ εμφάνιση η όχι, σύμφωνα με πληροφορίες δεν του βγήκε, αφού φάνηκε ότι είναι παραγκωνισμένος και δεν τον υπολογίζουν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου