Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Θράσος αριστερών φοιτητών κινητοποιούνται υπέρ του υπαλλήλου που έκανε την δολιοφθορά στο ΕΚΠΑ

 


Θράσος αριστερών και ακροαριστερών φοιτητών, που κινητοποιούνται υπέρ του υπαλλήλου που ομολόγησε την δολιοφθορά στο ΕΚΠΑ.

Διαμαρτυρία στην είσοδο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τέταρτης ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητές του πανεπιστημίου Αθηνών μετά την σωτή απόφαση να τεθεί σε αναστολή καθηκόντων ο διοικητικός υπάλληλος του ΕΚΠΑ που δήλωσε ότι συμμετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν οι διαδικτυακές εξετάσεις.

Σε πανό που ανήρτησαν οι φοιτητές ζητούν να ανακληθεί η «εκδικητική απόφαση», όπως αναφέρουν, που ελήφθη για τον διοικητικό υπάλληλο, αδιαφορώντας για το ότι είναι ποινικό αδίκημα η δολιοφθορά και ακόμα δεν έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη σε όσους συμμετείχαν.

«Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, καμία δίωξη στους διοικητικούς» γράφουν, επίσης, στο πανό οι φοιτητές, θεωρώντας ότι έχουν το δικαίωμα οι συνδικαλιστές να χρεώνουν τους Έλληνες πολίτες τις δολιοφθορές τους, και να παρεμποδίζουν τους φοιτητές που θέλουν να δώσουν τα μαθήματα τους.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου