Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Φαιδρός ο Κασσελάκης δεν του άρεσε η απόφαση του Άρειου Πάγου προτιμούσε τον διασυρμό της χώρας

 



Με καθεστωτική νοοτροπία Πολάκη, ο τουρίστας του ΣΥΡΙΖΑ είχε το θράσος να κάνει επίθεση κατά των ανώτατων δικαστικών λειτουργών του Αρείου Πάγου μέσω των σόσιαλ μίντια. 

Στον προκλητικό και φαιδρό τουρίστα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ δεν άρεσε η απόφασή του Αρείου Πάγου που προστατεύει το κύρος της δικαιοσύνης και της πολιτείας, αναφορικά με το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου, προτιμούσε τον διασυρμό της Ελλάδας.

Ο φαιδρός Στέφανος Κασσελάκης δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο επικίνδυνος και ακατάλληλος είναι για την πολιτική, και το πόσο καλά έχει γίνει ένα με τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη.

Κάποιοι επικίνδυνοι ανθέλληνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ του είπαν να σχολιάσει τον σύντομο χρόνο που συγκλήθηκε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, και μάλιστα είναι τέτοιο το θράσος του που προχώρησε σε ειρωνικά σχόλια αναφέροντας: «Μακάρι η Δικαιοσύνη να λειτουργούσε τόσο άμεσα και στις υποθέσεις συμπολιτών μας που χρονίζουν. Θα ήμασταν Ελβετία». 

Με λίγα λόγια ο προκλητικός καθεστωτικός τουρίστας θέλει να γυρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 2014, και θα μείνει και αυτός στην ιστορία όπως και ο Αλέξης Τσίπρας που δεν θέλει ο Ελληνικός λαός να τον βλέπει. Αντιγράφει ό,τι κακό έβαλε στην ελληνική πολιτική σκηνή το κόμμα του και επιλέγει την τοξικότητα, και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς αφού αυτοί έχουν μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δέν ήθελε λοιπόν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσει ο Άρειος Πάγος το κύρος της δικαιοσύνης και της πολιτείας, από ανθέλληνες συμπεριλαμβανομένων και Ελλήνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, αφού εμπλέκεται και το ΠΑΣΟΚ, εκτός των άλλων ανεξάρτητων.

Ήθελε να παίζει το κατάπτυστο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κατά γενική ομολογία αποτελεί μια πολιτική παρέμβαση, υποκινούμενη από τις ευρωομάδες που αντιπολιτεύονται το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις, αντιπολιτεύονται με κάθε τρόπο την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και θέλουν να κάνουν κακό στην Ελλάδα ώστε να σταματήσει η χρηματοδότηση, και να χάσουμε τους ευρωπαϊκούς πόρους.

Κάποια στιγμή πρέπει και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει να τελειώνει με αυτόν τον Κασσελάκη, τον έχει σιχαθεί ο κόσμος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου