Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ήταν θέμα χρόνου! Ο Κασσελάκης με τα καπρίτσια του και τον αυταρχισμό του διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ - Αγανάκτηση στελεχών


 

Ο τουρίστας Κασσελάκης, δεν ξέρει ούτε τι είναι το δημοψήφισμα και το πώς γίνεται, το θεωρεί μια απλή διαδικασία και απειλεί τα στελέχη του κόμματος.

Η χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, έδειξε για ακόμα μία φορά ότι τα πράγματα με Κασσελάκη στην ηγεσία δεν πάνε, και δεν πρόκειται να πάνε.

Η πρόταση αναβολής των εσωκομματικών εκλογών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και η πρόταση της ηγετικής ομάδας για ηλεκτρονική ψηφοφορία παρά την άρνηση των μελών της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του κόμματος, έδειξαν τον αυταρχισμό του τουρίστα Στέφανου Κασσελάκη.

Η τελευταία συνεδρίαση της ΚΟΕΣ μπλόκαρε την απόφαση Κασσελάκη για ψηφιακή ψηφοφορία, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να προαναγγέλλει δημοψήφισμα για να επιβάλει την ηλεκτρονική ψηφοφορία, κάνοντας τον κόσμο εκτός ΣΥΡΙΖΑ να γελάει μαζί του για ακόμα μία φορά, και όσους είναι στον ΣΥΡΙΖΑ να τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτόν που έχουν μπλέξει.

Μέχρι και ο Αλέκος Φλαμπουράρης να κάνει λόγο, κατά πληροφορίες για αυταρχισμό και αποχώρησε απο την συνεδρίαση. 

Νωρίτερα, ο Κασσελάκης προανήγγειλε μέσω Skype από τις Βρυξέλλες κυρώσεις σε βουλευτές που τυχόν διαφοροποιηθούν σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, «Θέλω να ξέρω τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει» ανάφερε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά πως θα υπάρξουν κυρώσεις, σε περίπτωση διαφοροποιήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος είπε ότι πρόκειται για αξιακό θέμα, χαρακτήρισε προνόμιο του αρχηγού την επιβολή των όποιων μέτρων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου