Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Νέα αθλιότητα Κασσελάκη υιοθετεί ανθελληνικά fake news ξένων ευρωβουλευτών κατά της Ελλάδας

 


Μετά την ανεύθυνη πρόταση να βάλει Αλβανικά να διδάσκονται στα σχολεία, ο Κασσελάκης προκαλεί και πάλι την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Την ανθελληνική αθλιότητα μειοψηφίας μετρημένης στα δάχτυλα ευρωβουλευτών, υιοθετεί ο επικίνδυνος και ανεύθυνος Στέφανος Κασσελάκης για να κάνει αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο τουρίστας του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υιοθετώντας την ακραία ανθελληνική προσβλητική ρητορική για την Ελλάδα που επιστρατεύει μερίδα ευρωβουλευτών, νομίζει ότι θα κάνει κακό στην κυβέρνηση, και δείχνει το πόσο επικίνδυνος είναι για την χώρα.

Στο προκλητικό και ανθελληνικό βίντεο διάρκειας 2.14" που έχει αναρτήσει ο Στέφανος Κασσελάκης έχει συμπεριλάβει τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις από την Ευρωβουλή ανάμεσα στις οποίες είναι και οι χθεσινές προσβλητικές αναφορές της ανθέλληνα Ολλανδής ευρωβουλευτή Σοφί Ιντ Βελτ για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου αλλά και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που αποτελεί την μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο, και μάλιστα την ξεφτίλισαν στο ευρωκοινοβούλιο.

«Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη» αναφέρει ο ανεύθυνος Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του και με ανθελληνική ρητορική προσθέτει:

«Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας.

Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους Ελληνικούς θεσμούς.

Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δεν είναι απλή απαξίωση.

Είναι εξευτελισμός.

Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας.

Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν.

Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι.

Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου