Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Σταρ του hollywood νομίζει ότι είναι ο Κασσελάκης έγινε ολόκληρο σχέδιο για να μην τον δούν να φτάνει Σπέτσες


 

Ποιος Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ποιος Μπραντ Πίτ, ποιος σταρ του hollywood; Στέφανος Κασσελάκης και πολύ τους είναι!!!!

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στη μία μετά τα μεσάνυχτα στις Σπέτσες για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινά σήμερα το μεσημέρι, στο σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και μάλιστα έγινε ολόκληρο σχέδιο για να μην πάρουν χαμπάρι τον σταρ της αριστεράς.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία, που είχαν έρθει ήδη από την Πέμπτη στις Σπέτσες, δεν κατάφεραν να καταγράψουν την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι αστυνομικοί του σταρ φρόντισαν, με τη συνεργασία λιμενικών και αστυνομικών του νησιού, να περάσουν κάτω από το «ραντάρ».

Κι ενώ οι κάμερες ανέμεναν τον κ. Κασσελάκη να αποβιβαστεί με το θαλάσσιο ταξί σε προβλήτα κοντά στο σπίτι του, εκείνος τελικά έφτασε στο κεντρικό λιμάνι, προκαλώντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Στον μόλο δίπλα από το σπίτι του έφτασαν τα ταξί με τις βαλίτσες του κ. Κασσελάκη γιατί ένας σταρ της αριστεράς του Βελουχιώτη τέτοια θέλει.

Το μόνο πλάνο που κατάφεραν τελικά να καταγράψουν τα δύο τηλεοπτικά συνεργεία ήταν όταν ο Κασσελάκης έβγαλε τον σκύλο για τη βραδινή του βόλτα.

Γελάει ο κόσμος μαζί του, και με τον ΣΥΡΙΖΑ!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου