Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Η ακροαριστερά εκτός από πανεπιστήμια και Εξάρχεια ελέγχει και τον ΣΥΡΙΖΑ - Κότα ο Κασσελάκης για Πολάκη όπως ο Τσίπρας

 



Ο Κασσελάκης είπε κάν΄το όπως ο Τσίπρας, διαγράφουμε αλλά δεν διαγράφουμε τον ακροαριστερό Παύλο Πολάκη, τον αφήνουμε να αλωνίζει και να κάνει μεγαλύτερο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας πριν από τις εκλογές ήταν έτοιμος να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη, αλλά μόνο στα λόγια και ποτέ στα σοβαρά, ζημιώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο, και δείχνοντας ότι ο άρχοντας στο κοτέτσι είναι ο ακροαριστερός τοξικός φασίστας.

Την ίδια τακτική έχει και ο τουρίστας του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης που τόλμησε να δείξει την πόρτα εξόδου στον ακροαριστερό και επικίνδυνο για το κόμμα Παύλο Πολάκη.

Ο Κασσελάκης έκανε τον μάγκα και τον άντρα απειλώντας ακόμα και για διαγραφή Πολάκη, αλλά δεν πέρασε πολύ ώρα που με την ουρά στα σκέλια και από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, φρόντισε να επισημάνει ότι αν δεν ήταν ο Παύλος Πολάκης –και ο νυν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης– ο ίδιος δεν θα είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τα γνωστά μέχρι στιγμής αποτελέσματα της εκλογής του.

Όσοι ξέρουν γέλαγαν όταν είδαν τον Κασσελάκη να κάνει τον κόκορα, μέχρι να γίνει κότα, και να λέει στην Κεντρική Επιτροπή ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη από τη δική του να… σηκωθεί και να το πει σε μια προσπάθεια του ο καημένος να τονώσει ένα ανύπαρκτο επί της ουσίας αρχηγικό προφίλ, που έχει και ημερομηνία λήξης.

Ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης φυσικά δεν αντέδρασε, για ποιον λόγο άλλωστε να το κάνει αυτό, αφού ξέρει πολύ καλά πώς η κότα (Κασσελάκης) θα ανασκευάσει και θα αρχίσει το γλύψιμο. Έτσι και αλλιώς δεν έχει άλλους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης που να τον υποστηρίζουν, μετρημένοι στα δάχτυλα είναι.

Η συμπεριφορά του Κασσελάκη έδειξε για ακόμα μία φορά ότι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και άρχοντας της Κουμουνδούρου είναι ο ακροαριστερός τοξικός φασίστας Παύλος Πολάκης, και η ακροαριστερά ελέγχει πλήρως τον ΣΥΡΙΖΑ τελεία και παύλα.

Όταν αναφερόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κοιτάμε προς τον Κασσελάκη, αλλά προς τον εκφραστεί του λαϊκισμού και της τοξικότητας, τον αποδεδειγμένα ακροαριστερό και επικίνδυνο Παύλο Πολάκη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου