Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Η κυβέρνηση δεν έχει αποφασιστικότητα να πατάξει την ανομία στα πανεπιστήμια και αδυναμία να συγκρουστεί με την μειοψηφία

 


Η πραγματικότητα, δείχνει αποτυχία, αναποφασιστικότητα και δειλία, αφήνοντας την ακροαριστερά, τους αντιεξουσιαστές και την αριστερά να αλωνίζουν στις σχολές.

Όλοι εκτός και εντός σχολών ψάχνουν την πανεπιστημιακή αστυνομία, που στήθηκε υποτίθεται με το σύνθημα " τέλος η ανομία στα πανεπιστήμια".

Οι πανεπιστημιακές σχολές παραμένουν κλειστές, και οι καταλήψεις εντείνονται, με κίνδυνο να χαθεί η εξεταστική και το εξάμηνο για χιλιάδες φοιτητές, παρότι οι καταλήψεις στις  πραγματοποιούνται από μειοψηφίες που κάνουν ότι θέλουν, οι οποίες όμως διαχρονικά έχουν καταφέρει να επιβάλλονται στα πανεπιστήμια, και να αφήνουν να μπαίνουν μέσα στις σχολές όποιος κακοποιός θέλει όποτε θέλει σε βάρος της ασφάλειας της πλειοψηφίας. 

Η κυβέρνηση πλέον κατηγορείται ξεκάθαρα από την κοινωνία, και ειδικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που έχει υποσχεθεί πολλά για την εκπαίδευση και την ανομία στα πανεπιστήμια.

Ο πρωθυπουργός κατηγορείται για αναποφασιστικότητα στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και αδυναμία σύγκρουσης με τις παθογένειες του παρελθόντος όπως είναι ο έλεγχος των σχολών από την ακροαριστερά και της αριστερά. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου