Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ο Κασσελάκης επιβάλει Κομματική πειθαρχία για να ψηφίσουν όλοι το νομοσχέδιο της Ν.Δ. για τα ομόφυλα ζευγάρια

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης λέει ναι στο νομοσχέδιο που προτίθεται να φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια, χαρακτηρίζοντάς το όμως και ατελές, και στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star επιτέθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη στάση του αναφορικά με το θέμα.

Ο Κασσελάκης την υποστήριξη του στο νομοσχέδιο της Ν.Δ. το πήγε παρακάτω αφού είπε ξεκάθαρα πώς θα επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές αναφορικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Κομματική πειθαρχία επιβάλλεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά, γιατί πάγια θέση του κόμματος ήταν πως η κομματική πειθαρχία δεν μπορεί να ισχύει σε κόμμα της Αριστεράς.

Δεν δίστασε να επιτεθεί και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη στάση του απέναντι στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί μικροπολιτική εκμετάλλευση με τη δήλωσή του ότι δεν θα δέσει τα παπούτσια της κυβέρνησης καθώς και ότι με τα όσα ανέφερε ακολουθεί άλλη γραμμή από αυτήν που το κόμμα του έχει επιλέξει για τα ανθρώπινα δικαιώματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου