Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Η ΟΛΜΕ αφού τελείωσαν οι διακοπές ξεκινάνε 23 ημέρες στάσεις εργασίας για να μην αξιολογηθούν

 



Σαν τον διάολο το λιβάνι αποφεύγουν την αξιολόγηση οι εκπαιδευτικοί και ο κόσμος μαζί με τους γονείς αναρωτιούνται γιατί; Τι φοβούνται; Την ανεπάρκεια; Πόσοι δουλεύουν; Πόσοι είναι αποτελεσματικοί; Τι;;;;;

Η ΟΛΜΕ προχωρά σε στάσεις εργασίας από 8 έως 31 Ιανουαρίου... αφού κάθισαν 14 μέρες λόγω των εορτών, αμέσως ξεκινούν και στάσεις εργασίας 23 μέρες για να συνέλθουν από το πολύ καθισιό.

Η ΟΛΜΕ είναι αυτοί οι τύποι που κατέβασαν μαθητές στον δρόμο για την Παλαιστίνη, χωρίς να καταδικάσουν τα εγκλήματα των τρομοκρατών της Χαμάς, γιαυτούς μιλάμε.

Σε τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας προχωρεί από σήμερα Δευτέρα και για όλο τον Ιανουάριο η ΟΛΜΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι τρίωρες στάσεις εργασίας αφορούν την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας και θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η ΟΛΜΕ οι στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται προκειμένου να μην υλοποιηθεί η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, γιατί ίσως δεν θέλουν να φανεί η ανεπάρκεια ορισμένων εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για τις στάσεις εργασίας

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-2-2023), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 8/1 έως και Τετάρτη 31/1/2024 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ). 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου